Реклама

🤡 Joker: Folie à Deux: Джокер Тодда Філіпса поза DC Universe та Леді Ґаґа в ролі Гарлі Квінн

Čytaty latynkoju
🤡 Joker: Folie à Deux: Джокер Тодда Філіпса поза DC Universe та Леді Ґаґа в ролі Гарлі Квінн
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤡 Joker: Folie à Deux: Джокер Тодда Філіпса поза DC Universe та Леді Ґаґа в ролі Гарлі Квінн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тільки вчора на IndieWire з’явилася новина про те, що Джеймс Ґанн та Пітер Сафран удвох очолять DC Studios та разом творитимуть подальшу долю всесвіту DC в кіно, анімації та на телебаченні. І от, майже одразу, офіційно було підтверджено те, про що всі давно підозрювали: Тодд Філліпс та його фільм «Джокер» і сиквел Joker: Folie à Deux (укр. «Джокер: Божевілля на двох») не будуть частиною DCU, який базуватиметься на серіях фільмів «Загін самогубців» та «Аквамен». Для когось це може бути поганою звісткою, а хтось з глядачів зможе радісно насолоджуватися обома або одним зі «всесвітів».

Що ж це означає для Тодда Філліпса? Не можемо сказати напевне, наскільки сильно в режисера тепер розв’язані руки, проте абсолютно зрозуміло, що це дає йому можливість спокійно творити історію Джокера у виконанні Хоакіна Фенікса навіть у вигляді мюзиклу. Так, про це вже давно ходили чутки, але тепер точно відомо, що сиквел вийде саме в такому форматі. Враховуючи, що перша частина багато в чому спиралася на естетику «Таксиста» та надихалася фільмом «Король комедії» Мартіна Скорсезе, а Джокер перебуватиме в Аркемі, а це ще те тьмяне місце, повне схиблених злочинців, цей мюзикл обіцяє бути досить напруженим, сповненим шалених пісень і танців та, головне, драматичним.

Настільки драматичним, що роль майбутньої коханої та напарниці Джокера – Гарлі Квінн, а поки що Гарлін Квінзель –  зіграє неабихто, а сама Леді Ґаґа. Розмови про її кастинг точилися ще до офіційного підтвердження, а різноманітні видання та блогери вже давно розібрали (суб’єктивно, звісно) всі переваги та недоліки такого вибору (особиста думка авторки цього посту досить коротка: ВАУ). Сама знімальна група в абсолютному захваті від виконавиці, як і Марґо Роббі, яка втілює персонажку в основному всесвіті DC.

Вона чудово пасуватиме цьому фільму та створить магію того ж типу, як і Хоакін. Поєднання цих двох буде саме тим, на що ми сподіваємося, це захоплює, і ми будемо знаходити магію кожен день на знімальному майданчику. Сподіваюся, ми також будемо мати трішки божевілля. Нам подобається, коли довкола трохи панує хаос.

Лоуренс Шер, оператор фільму Joker: Folie à Deux

Це робить мене такою щасливою, бо я ще з самого початку казала, що все, що я хочу для Гарлі Квінн, - це щоб вона була одною з тих персонажок/ів як Макбет чи Бетмен, які переходять від одних великих акторів до інших. Хтось може зробити свого Бетмена, а хтось - свого Макбета. Для мене це така честь закласти достатньо міцний фундамент, щоб Гарлі тепер могла бути одною з тих персонажок, яких інші акторки мають змогу зіграти. І я думаю, що вона (Ґаґа) зробить це просто неймовірно.

Марґо Роббі, виконавиця ролі Гарлі Квінн в DCU

Окрім талановитого акторського дуету в мюзиклі «Джокер: Божевілля на двох» зіграють також:

  • Зазі Бітц, яка повернеться до своєї ролі Софі Дюмон – сусідки Артура Флека, з якою він вигадав романтичні стосунки. У першому фільми здавалося, що вона загинула від рук Джокера, проте мало хто насправді гине в коміксах, правда ж?
  • Брендан Глісон («Банши Інішерина»), чия роль не розголошується;
  • Гаррі Лоуті («Індустрія»), персонаж якого теж невідомий, але Deadline припускає, що він буде ключовим;
  • Джейкоб Лофленд («Мад») у ролі ув’язненого в Аркемі, який заведе товариські стосунки з Артуром Флеком;
  • Кетрін Кінер («Бути Джоном Малковичем») з невідомою роллю.

Поки відомо дуже мало деталей про майбутній фільм, проте маємо чи не головне, а саме дату виходу: 4 жовтня 2024. Лишається лиш вірити, що, як багато стрічок DC, «Джокер: Божевілля на двох» не перенесуть і встигнуть все зробити вчасно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...