Реклама

📺 Седі Сінк приєдналася до зйомок трилера Джордан Скотт Berlin Nobody

Донька Рідлі Скотта знімає фільм про американських мігрантів в Берліні
Čytaty latynkoju
📺 Седі Сінк приєдналася до зйомок трилера Джордан Скотт Berlin Nobody
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📺 Седі Сінк приєдналася до зйомок трилера Джордан Скотт Berlin Nobody
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Донька Рідлі Скотта знімає фільм про американських мігрантів в Берліні

Зірка нового фільму режисерa Даррена Аранофскі «Кит» та серіалу братів Даффер «Дивні дива» Седі Сінк приєдналася до акторського складу майбутнього трилера Джордан Скотт Berlin Nobody, зйомки якого почалися сьогодні в Німеччині. Сюжет натхненний романом Ніколаса Хогга «Токіо» 2015 року.

Також до акторського складу входять Ерік Бана («Мюнхен»), Сільвія Гукс («Той що біжить по лезу 2049»), Кірнан Шипка («Моторошні пригоди Сабріни»), Йонас Даслер («Золота рукавичка») та Софі Руа («Архітектор»).

Фільм розповідає про американського емігранта та соціального психолога Бена Монро, який переїжджає до Берліна, щоб продовжити дослідження епідемії культового менталітету. Поки він занурюється в німецький культ, його бунтарська дочка-підліток Маззі зв’язується з таємничим і загадковим місцевим хлопцем.

Продюсерами фільму виступили Рідлі Скотт і Майкл Прусс зі Scott Free Productions, Йонас Каценштайн та Максиміліан Лео p augenschein Filmproduktion GmbH та Джорджина Поуп, а виконавчим продюсером став Джонатан Саубах.

Джордан Скотт є сценаристкою та режисеркою Berlin Nobody. Раніше вона зняла Cracks – свій режисерський дебют із Євою Грін і Джуно Темпл у головних ролях, який випустив IFC. Вона також знімала рекламу Audi, Nike, Hugo Boss, Armani Jeans і Nespresso.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...