Реклама

📽️ Розслідування, шик та побиття в новому трейлері фільму «Амстердам»

Čytaty latynkoju
📽️ Розслідування, шик та побиття в новому трейлері фільму «Амстердам»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📽️ Розслідування, шик та побиття в новому трейлері фільму «Амстердам»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Прем’єра фільму «Амстердам» Девіда О. Рассела все ближче і студія не втомлюється час від часу підгодовувати нас промоматеріалами. Цього разу 20th Century Studios поділилися новеньким трейлером, перегляд якого якщо й не дає нам більше подробиць про один з найочікуваніших фільмів осені, інтригуючи та запрошуючи дізнатися все в кінотеатрі, то переконує ще раз, що оператор Еммануель Любецкі недарма отримав статуетки «Оскар» три роки поспіль, оскільки кожен кадр невимовно прекрасний.

Події фільму розгортаються в 30-х роках минулого століття та розповідають нам про трьох друзів – медсестру, лікаря та адвоката, які встигли не лише стати свідками вбивства, але й головними підозрюваними, тож вирішують власноруч взятися за розслідування цього злочину.

У фільмі знялися: Марго Роббі, Джон Девід Вашингтон, Крістіан Бейл, Кріс Рок, Рамі Малек, Аня Тейлор-Джой, Роберт Де Ніро, Зої Салдана та Тейлор Свіфт. За музику відповідає ісландська композиторка Гільдур Ґуднадоттір, яка відома за саундтреком до фільму «Джокер» та серіалу «Чорнобиль» від HBO.

Прем’єра фільму відбудеться 4 листопада цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...