Реклама

🪓 З'явилися промо до нового слешеру студії А24 «Перл»

Čytaty latynkoju
🪓 З'явилися промо до нового слешеру студії А24 «Перл»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🪓 З'явилися промо до нового слешеру студії А24 «Перл»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія А24 поділилася новими промо та тизером до фільму «Перл», що має вийти вже цього вересня. Слешер називають «An X-traordinary origin story», оскільки він є приквелом горору «Х», прем’єра якого відбулася 17 березня 2022 року. Режисером обох стрічок став Тай Вест, відомий своїми роботами в цьому жанрі.

«Х» розповідає про групу людей, що 1979 року приїхали знімати порнофільм на невеликій фермі в Техасі. Там вони стикаються зі старечим подружжям власників – Говардом та Перл, які дозволяють їм винайняти гостьовий будиночок, не здогадуючись, що саме збираються робити незнайомці. Гостей попередили, що літня жінка страждає на деменцію з вечірніми загостреннями, але не пояснили, як саме це може проявитися. Зрештою події розвиваються як у класичному слешері, режисер Тай Вест навіть не приховує, що надихався «Техаською різаниною бензопилкою» при створенні цього фільму.

«Перл», як приквел до «Х», зосереджується на Перл в її юні роки, коли вона була вродливицею, яка мріяла стати великою кінозіркою та втекти від свого нудного життя. Події відбуваються в 1918 році, коли Перша світова війна все ще триває, а головна героїня змушена жити в маленькому містечку, доглядати за хворим батьком та поратися по господарству. Все, про що мріє Перл, це вирватися з провінції та стати відомою, проте її мати й чути не хоче про те, щоб відпустити доньку з ферми. Дівчина не полишає своїх надій та ходить на прослуховування, а її хлопець Говард всіляко підтримує її прагнення та заохочує жити своїм власним життям та боротися за свою мрію. Героїня хоче, щоб мільйонна публіка любила та захоплювалася нею, але, як зазначає Перл наприкінці трейлера, правда в тому, що вона не є хорошою людиною.

Подібна зав’язка могла б слугувати початком для натхненної історії про здійснення мрій та підкорення вершин, але «Перл», як і «Х», це слешер, тож жахаючих моментів у фільмі вистачає. Головну героїню розривають кровожерливі пориви, що штовхають її до жорстоких вчинків (як-от, наприклад, вбивство гусака вилами чи бажання згодувати свого батька крокодилу).

В останньому тизері ми бачимо, як Говард показує Перл кадри з еротичного фільму, називаючи його тим, «що раніше ніхто не бачили». Це перегукується зі сценою, де вона підглядала за зйомками порно в «Х».

Приквел обіцяє ще багато референсів до першого фільму, проте цього разу Тай Вест вирішив зняти його в зовсім іншому стилі. Якщо в «Х» режисер хотів показати вплив незалежного кіно на соціум, то «Перл» фокусується саме на ролі Голлівуду у формуванні суспільної свідомості. Ця стрічка має відчуватися як мелодрама та «забутий фільм Disney», під час її створення Вест надихався класичними роботами Дугласа Сірка 1950-х років («Час любити й час помирати», «Імітація життя»).

Головну роль в обох фільмах грає британська акторка Мія Ґот («Ліки від щастя», «Емма»), а її напарником став Девід Коренсвет («Політик», «Голлівуд»).

Фільмування «Перл» відбувалося одночасно з «Х», проте трималося в таємниці. Тай Вест також підтвердив, що планується сиквел, події якого відбуваються після першого фільму. Від самого початку він хотів створити трилогію в різних стилях, частини якої пов’язані між собою, проте їх можна дивитися й окремо.

Прем’єра фільму «Перл» відбудеться 16 вересня 2022 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...