Реклама

🪐 Тесса Томпсон та Джозеф Ґордон-Левітт зіграють головні ролі в sci-fi трилері «Попіл»

Čytaty latynkoju
Вікіпедія
🪐 Тесса Томпсон та Джозеф Ґордон-Левітт зіграють головні ролі в sci-fi трилері «Попіл»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🪐 Тесса Томпсон та Джозеф Ґордон-Левітт зіграють головні ролі в sci-fi трилері «Попіл»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музикант та режисер Стівен Еллісон, відомий як Flying Lotus, зніме свій другий фільм – «Попіл» з Тессою Томпсон («Тор: Кохання та Грім», «Люди в чорному: Інтернешнл») та Джозефом Ґордон-Левіттом («Початок», «Суд над чиказькою сімкою») в головних ролях.

Сюжет науково-фантастичного трилера розповідає про жінку (у виконанні Тесси Томпсон), яка приходить до тями на космічній станції на віддаленій планеті та знаходить всю свою команду вбитою. Персонаж Джозефа Ґордон-Левітта прибуває задля розслідування злочину та порятунку героїні, проте ситуація заплутаніша, ніж здається, тож він починає підозрювати, що астронавтка може бути замішаною в гибелі її колег. Вона ж, своєю чергою, не має певності щодо того, чи варто довіряти незнайомцю. Разом герої зіткнуться з ланцюгом жахливих подій і задля виживання їм доведеться співпрацювати попри взаємні підозри.

Виконавчим продюсером стрічки стане Нілл Блумкамп («Елізіум», «Дев’ятий округ»), який вже має досвід роботи з науково-фантастичними фільмами. За сценарій відповідає автор німецько-бразильського походження Джонні Реммлер. «Попіл» випустять американська незалежна студія XYZ Films та новозеландська компанія GFC Films. Фільмування планують почати в Новій Зеландії у 2023 році.

Flying Lotus відомий як репер та фільммейкер дебютував як режисер у 2017 році на фестивалі Sundance з горрор-комедією «Кусо», а також брав участь у створенні аніме «Ясуке», що вийшло на Netflix минулого року. Виконавець також напише саундтрек до свого нового фільму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...