Реклама

🎦 Дивіться трейлер фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург»: в головних ролях близнюки з Курган & Agregat

Čytaty latynkoju
🎦 Дивіться трейлер фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург»: в головних ролях близнюки з Курган & Agregat
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎦 Дивіться трейлер фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург»: в головних ролях близнюки з Курган & Agregat
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фільм «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча розповідає про братів-близнюків, які намагаються дати раду власному життю, в якому раптово з’являється давно зниклий батько. Головні ролі у стрічці виконали учасники реп-гурту Курган & Agregat – брати Раміл та Аміл Насірови.

Фільм знімали у Лубнах на Полтавщині, а також у Люксембурзі.

Коментар режисера передає медіа про українську культуру LiRoom:

Наш прапор і наша країна будуть представлені на форумі, гідному, наприклад, Ліги Чемпіонів або Чемпіонату Світу — тільки в кіно. Чи важливо це для суспільства? Я не соціальний аналітик і не можу цього передбачити. Ми робили цей фільм самовіддано для наших людей і мріємо про те, щоб якомога більше наших людей змогли його подивитись в наших кінотеатрах та отримати емоцію. А фестивалі – це хороший початок цієї подорожі фільму, який з часом буде жити своє окреме життя, за що ми їм дуже вдячні. В мирні часи це могло б запаморочити голову та змусити пишатись, а зараз це, скоріше, привід бути почутим, бодай у колі кіноіндустрії та прихильників кіно у всьому світі. Почутим мовою цікавого кіно та актуальних тем сьогодення та майбутнього

Антоніо Лукіч, режисер

Прем’єра стрічки відбудеться на 79-му Венеційському кінофестивалю у програмі «Горизонти». Дистриб’ютором стала компанія «Кіноманія». Дата початку прокату в Україні наразі невідома.

Антоні Лукіч раніше зняв повнометражну комедію «Мої думки тихі», яка зібрала багато міжнародних нагород, а також з успіхом пройшла в прокаті в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...