Реклама

🎬 Дивіться тизер-трейлер стрічки «Білий шум» Ноа Баумбаха

Адам Драйвер і Грета Гервіг дивовижно спокійні в апокаліптичному тизері "Білого шуму"
Čytaty latynkoju
🎬 Дивіться тизер-трейлер стрічки «Білий шум» Ноа Баумбаха
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Дивіться тизер-трейлер стрічки «Білий шум» Ноа Баумбаха
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Адам Драйвер і Грета Гервіг дивовижно спокійні в апокаліптичному тизері "Білого шуму"

У першому тизерному трейлері майбутнього фільму Ноа Баумбаха « Білий шум » Адам Драйвер (Джек) і Грета Гервіг (Барбетт) намагаються написати посібник про те, як бути батьками під час апокаліпсису. Адаптований за однойменною книгою Дона ДеЛілло, фільм розповідає про те, як пара виховує своїх чотирьох дітей у світі, який коливається між трохи здоровим і абсолютно нестабільним.

«Білий шум» став першою в історії екранізацією Баумбаха. Режисер, чиї оригінальні сценарії включали «Історії Мейєровіца» та «Френсіс Ха», переглянув роман під час пандемії. Баумбах виявив, що сьогодні це так само своєчасно, як і в 1985 році. Гостре почуття гумору Дона ДеЛілло та його дослідження споживацтва, смертності та нуклеарної сім’ї виявилися придатними для інтерпретації.

Світова прем’єра «Білого шуму» відбудеться 31 серпня на відкритті 79-й Венеціанського міжнародного кінофестивалю. Його обрано також для відкриття цьогорічного Нью-Йоркського кінофестивалю 30 вересня. Фільм покажуть у вибраних кінотеатрах, а сам він вийде на Netflix пізніше цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...