Реклама

👀 Користувачі Netflix витратили на четвертий сезон «Дивних див» понад мільярд годин

Čytaty latynkoju
👀 Користувачі Netflix витратили на четвертий сезон «Дивних див» понад мільярд годин
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Користувачі Netflix витратили на четвертий сезон «Дивних див» понад мільярд годин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Дивні дива» стали другим серіалом в історії Netflix, якому вдалося перетнути позначку в мільярд годин, витрачених на перегляд на сервісі. За 28 днів серіал переглянули більш ніж 1.15 млрд годин сумарно.

Найбільший рекорд належить «Грі в кальмара» — 1.6 млрд годин загалом витратили глядачі на перегляд.

Для «Дивних див» такий показник став можливим завдяки двом фінальним епізодам сезону — користувачі Netflix витратили ще 301 мільйон годин на перегляд. Ба більше, такі новини звернули увагу й на попередні частини цього тижня: на перший сезон глядачі витратили 34.5 млн годин, на другий 30.3 млн, а на третій — 30.3 млн.

І навіть на цьому рекорди серіалу не завершуються — раніше ми вже писали, як «Дивні дива» став найпопулярнішим англомовним серіалом на Netflix.

Трішки про новий сезон

Четвертий сезон мав дев’ять сценаріїв й понад 800 сторінок та для нього знадобилося два роки фільмування і «тисячі» VFX-зйомок, про це брати Даффер повідомили у примітці для шанувальників.

Загальна тривалість нового сезону майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого з попередніх й брати відзначили, що четвертий сезон був «найскладнішим, але водночас і найбільш приємним».

Раніше режисер і продюсер Шон Леві повідомляв Collider, що четвертий сезон зайняв більше часу, ніж очікувалося, частково через пандемію та більші творчі амбіції команди.

Також вже відомо, що буде п’ятий сезон серіалу, який стане завершальним для шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...