Реклама

👀 Четвертий сезон «Дивних див» став найпопулярнішим англомовним серіалом на Netflix

Čytaty latynkoju
👀 Четвертий сезон «Дивних див» став найпопулярнішим англомовним серіалом на Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Четвертий сезон «Дивних див» став найпопулярнішим англомовним серіалом на Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще нещодавно вийшла перша частина четвертого сезону «Дивних див» (англ. Stranger Things), а серіал вже ставить великі рекорди.

Шоу отримало найбільшу кількість переглядів на Netflix, серед усіх серіалів англійською мовою. Загалом за 17 днів з релізу переглянули 781 мільйона годин «Дивних див». Попередні схожі рекорди належали першим двом сезонам серіалу «Бріджертони», які переглянули 625 млн і 656 млн годин за перші 28 днів.

Перша частина четвертого сезону «Дивних див» вийшла 27 травня, а продовження очікується 1 липня.

Творці серіалу Метт і Росс Даффер заявили, що хочуть розділити новий сезон «Дивних див» на дві частини через його «безпрецедентну тривалість». Четвертий сезон мав дев’ять сценаріїв й понад 800 сторінок та для нього знадобилося два роки фільмування і «тисячі» VFX-зйомок, про це брати Даффер повідомили у примітці для шанувальників.

Загальна тривалість нового сезону майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого з попередніх й брати відзначили, що четвертий сезон був «найскладнішим, але водночас і найбільш приємним».

Раніше режисер і продюсер Шон Леві повідомляв Collider, що четвертий сезон зайняв більше часу, ніж очікувалося, частково через пандемію та більші творчі амбіції команди.

Також вже відомо, що буде п’ятий сезон серіалу, який стане завершальним для шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...