Реклама

🦇 «Бетмен» Метта Рівза отримає продовження 

Čytaty latynkoju
🦇 «Бетмен» Метта Рівза отримає продовження 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦇 «Бетмен» Метта Рівза отримає продовження 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Warner Bros. та режисер Метт Рівз анонсували сиквел «Бетмена», який отримав досить схвальні відгуки. Про це повідомили на заході CinemaCon 2022.

Подробиць про майбутню картину наразі немає. Режисер залишиться тим самим, а роль Брюса Вейна надалі гратиме Роберт Паттінсон. Перша ж частина заробила майже $760 мільйонів й завдяки фільму навіть з’явився комікс приквел про головного антагоніста Загадника.

Хто ж стане наступним супротивником Бетмена — невідомо. Цілком імовірно, що ним може стати Джокер, згадка про якого з’явилась наприкінці стрічки. Також залишається загадкою, коли відбудеться прем’єра продовження.

Сюжет картини

За сюжетом, деякі мешканці Ґотему почали помирати за дивних обставин. Супергерой намагатиметься розв’язати цю проблему, яка виявиться добре спланованою змовою декількох лиходіїв.

Про успіхи «Бетмена» Рівза

Як ми вже казали раніше, загалом «Бетмен» Метта Рівза зібрав $759 мільйонів. Крім того, стрічка стала другим найбільш продаваним фільмом на цифрових майданчиках після свого виходу на HBO Max. У прем’єрний день на стрімінгу фільм переглянули 720 тисяч домогосподарств у США.

Перше місце ж за продажами на стрімінгах у екранізації Mortal Kombat — її в перший тиждень релізу на HBO Max переглянули 4,3 млн домогосподарств.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...