Реклама

🎬 Плани Sony: «Веном 3», продовження мультфільмів про Людину-павука й багато іншого

Čytaty latynkoju
🎬 Плани Sony: «Веном 3», продовження мультфільмів про Людину-павука й багато іншого
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Плани Sony: «Веном 3», продовження мультфільмів про Людину-павука й багато іншого
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На заході CinemaCon Sony Pictures поділилась деталями про свої майбутні проєкти та плани. Відтак студія анонсувала продовження серії фільмів «Веном». Також у роботі сиквел стрічки «Мисливці на привидів».

Варто зазначити, що дві частини «Веном» показали себе досить успішно з фінансової точки зору — серія принесла Sony понад $1.3 млрд.

Крім того, на заході розповіли про продовження «Людина-павук: Навколо всесвіту» із Майлзом Моралесом. Очікується, що у наступному мультфільмі буде одразу шість всесвітів та 240 персонажів, що у шість разів більше, ніж в оригінальному анімаційному фільмі.

Також серед цікавинок анонсували спінофф про нового персонажа із всесвіту Людини-павука — Ель Муерто. У коміксах  юнака Дієго де ла Муерте викрали й принесли в жертву Ацтецькому богу смерті, після чого хлопець повертається через рік до життя із надприродними силами. Ось як він виглядає у коміксах:

Наразі подробиць про майбутній проєкт небагато, відомо, що головну роль зіграє пуерто-риканський виконавець Bad Bunny. Фільм про Ель Муерто вийде у кінотеатрах 12 січня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...