Реклама

😱 Вийшов трейлер нового сезону «Дивних див» — прем'єра наступного місяця 

Čytaty latynkoju
😱 Вийшов трейлер нового сезону «Дивних див» — прем'єра наступного місяця 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😱 Вийшов трейлер нового сезону «Дивних див» — прем'єра наступного місяця 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже скоро вийде четвертий сезон серіалу «Дивні дива» (англ. Stranger Things) і у Netflix вже заявили, що він буде розділений на дві частини, перша з яких вийде 27 травня. Друга частина вийде через п’ять тижнів з прем’єрою 1 липня.

Пройшло шість місяців після битви при Старкорді, яка принесла Гокінзу жах і руйнування. Борючись із наслідками, наша група друзів вперше розлучилася – і орієнтація на складнощі середньої школи не полегшила справи. У цей найуразливіший час з’являється нова жахлива надприродна загроза, яка представляє жахливу таємницю, яка, якщо її буде розгадано, нарешті може покласти край жахам

Синопсис серіалу

Творці серіалу Метт і Росс Даффер заявили, що хочуть розділити новий сезон «Дивних див» на дві частини через його «безпрецедентну тривалість». Четвертий сезон мав дев’ять сценаріїв й понад 800 сторінок та для нього знадобилося два роки фільмування і «тисячі» VFX-зйомок, про це брати Даффер повідомили у примітці для шанувальників.

Загальна тривалість нового сезону майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого з попередніх й брати відзначили, що четвертий сезон був «найскладнішим, але водночас і найбільш приємним».

Раніше режисер і продюсер Шон Леві повідомляв Collider, що четвертий сезон зайняв більше часу, ніж очікувалося, частково через пандемію та більші творчі амбіції команди.

Також вже відомо, що буде п’ятий сезон серіалу, який стане завершальним для шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...