Реклама

🧛‍♀️ Спадок. Що далі чекає на Хоуп Майколсон?

Теорії щодо подальшого сюжету 4 сезону "Legacies".
Čytaty latynkoju
🧛‍♀️ Спадок. Що далі чекає на Хоуп Майколсон?
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧛‍♀️ Спадок. Що далі чекає на Хоуп Майколсон?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Теорії щодо подальшого сюжету 4 сезону "Legacies".

Спадок” – це серіал, який став продовженням відомих містичних повістей “Первородні” й “Щоденники вампіра“. Головна героїня Хоуп Майколсон – дочка першого гібрида Клауса Майколсона та вовкулаки Хейлі Маршал. Вона навчається у школі Сальваторе, де вперше закохується й дізнається про значення “дружби“.

Хоуп у 3 сезоні

Хоуп у 3 сезоні

У 4 сезоні Хоуп стала трибридом – почала одночасно володіти силами вовкулаки, відьми й вампіра. Аби врятувати світ від монстрів, вона вирішила вбити Маливора, який залишився у тілі її коханого – Лендона. Після тих невимовно болючих секунд, Хоуп відключила свою людяність і перетворилася на справжню дочку свого батька.

Перша поява трибрида

Перша поява трибрида

  Протягом першої половини 4 сезону глядачі спостерігали за зміною характеру головної героїні. Вона стала жорстокою(особливо це видно у 12 серії), хитрою, імпульсивною та дуже небезпечною для оточення. Дівчина вчинила багато злочинів і криваво вбила невинних. 

Хоуп в 7 серії

Хоуп в 7 серії

  У 13 серії Хоуп повертається до школи Сальваторе, аби попередити всіх про присутність богів, які з’явилася на Землі після її перетворення. Головній героїні потрібна була підтримка “супер відряду” і план дій. Проте до школи приходить новий монстр – клоун, який ментально повернув Хоуп до найстресовішого моменту у житті. Дівчина опинилася у місці, де вбила Лендона і де втратила свою людяність. Вона зустріла свого двійника – хорошу Хоуп, яка бажала повернути нашій героїні почуття. Після короткої розмови дівчина була дуже збентежиною. У кінці серії двійник знову повернулася і з тією ж самою метою – повернути Хоуп людяність.

Зустріч двійників

Зустріч двійників

  Отже, зараз можна перейти до теорій і спостережень. Історія з двійниками і двома сторонами медалі повертається. Вже багато фанатів провели паралель з Кетрін й Еленою з “Щоденників Вампіра“. Їхні стосунки були складними, адже героїні були дуже різними: одна була агресивною, а інша спокійною. Елена поважала вибір оточуючих, а Кетрін маніпулювала. Також у першої було багато друзів, а у іншої – нікого. 

Кетрін і Елена

Кетрін і Елена

  Хоуп – це наче уособлення двох сторін тих героїнь, а її людяність – вирішення конфлікту. У майбутніх серіях дівчина вестиме боротьбу на психологічному тлі. Вона буде згадувати своїх батьків(цьому посприяє поява живих Майколсонів у 15 серії і свято “Марді гра“). Хоуп ще раз повернеться до свого найгіршого моменту у житті, який поділив її стан на до і після. Дівчина до останнього боятиметься повернути свою людяність, або ж обере шлях по якому йшла Кетрін – кривавої самотності.

Хоуп і Ліззі

Хоуп і Ліззі

  З великою ймовірністю у сюжеті буде вплетено всіх богів, які хотітимуть знищити Хоуп. Друзі головної героїні не зможуть стояти осторонь й допоможуть трибриду перемогти, проте кожен заплатить ціну.

Хоуп і її друзі

Хоуп і її друзі

Без драми й переживань щодо долі Хоуп не можливо буде дивитися 2 частину 4 сезону. У моїй голові зараз два сценарії подій: повернення головній героїні людяності або перетворення дівчини на справжню злодійку. У будь-якому випадку буде цікаво спостерігати за сюжетом, який стає дорослішим і темнішим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...