Реклама

😱 Бред Пітт, Джоні Депп та Кіану Рівз вирішили закінчити кар'єру

Це просто справжній зорепад. Після того як Джим Керрі та Брюс Вілліс вирішили закінчити кар'єру до них приєдналися й інші.
Čytaty latynkoju
😱 Бред Пітт, Джоні Депп та Кіану Рівз вирішили закінчити кар'єру
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😱 Бред Пітт, Джоні Депп та Кіану Рівз вирішили закінчити кар'єру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це просто справжній зорепад. Після того як Джим Керрі та Брюс Вілліс вирішили закінчити кар'єру до них приєдналися й інші.

Для всіх любителів кіно сьогоднішній день просто став катастрофічно жахливим. Одні з найпопулярніших акторів останнього десятиліття вирішили перестати зніматися в кіно, а саме – Бред Пітт, Джоні Депп та Кіану Рівз.

Кіану Рівз

Улюбленець публіки та надзвичайної доброти людина – це все Кіану Рівз. 57-річний актор вирішив оголосити про закінчення своєї кар’єри через те, що він не бачить свого розвитку у кіно. Про це він повідомив на конференції з приводу фільму «Джон Вік 4», який для актора буде останнім.

Кіану Рівз

Кіану Рівз

Кіану Рівз сказав: «Немає сенсу зніматися в кіно, я граю ті самі ролі. Вже 4 рази зіграв Нео у Матриці і тепер знову 4 рази граю Джона Віка.»

Кіану Рівз відомий за такими фільмами: «Матриця», «Констянтин», «47 ронінів», «Помутніння», «Будинок біля озера», «Джон Вік» та іншими проєктами.

Джоні Депп

У актора дуже яскраве життя у кіносвіті. Він увійшов у культурний простір поп-культури своїми неперевершеними та цікавими ролями. Але завершує кар’єру через скандал. На нього подала до суду колишня дружина Ембер Герд. Вона розповіла, що Джоні Депп застосовував до неї насильство, бив її. Реакція суспільства була негайною. Актор потрапив під рух кенселінгу. Практично не знімається у кіно і рідко з’являється на публіці.

Джоні Депп

Джоні Депп

Сам актор сказав: «Немає сенсу більше виходити на сцену. Я більше нікому не потрібний.»

Останньою роллю для актора стане роль Людовіка XV французької режисерки та актриси Майвенн. Джоні Депп нам відомий за такими фільмами: «Пірати Карибського моря», «Чарлі та шоколадна фабрика», «Що гнітить Гілберта Грейпа», «Мрець», «Донні Браско», «Страх і ненависть у Лас-Вегасі», «Турист», «Едвард Руки-ножиці» та іншими проєктами.

Бред Пітт

Актор також шокував усіх своїм різким завершенням кар’єри. Про це він повідомив у своїх соціальних мережах.

Бред Пітт

Бред Пітт

Актор написав: «У мене була довга та хороша кар’єра, я зіграв цікаві ролі, тепер час відпочити.»

Також Бред Пітт додав, що його останній фільм буде пов’язаний із Квентіном Тарантіно. Ще кілька років тому Тарантіно говорив, що зніме 10 фільмів та піде зі світу кіно, на цей час у нього 9 фільмів. В цьому фільмі під назвою «Одного разу в Голлівуді» грав Бред Пітт, який отримав свій перший оскар як актор.

Бред Пітт відомий за такими фільмами: «Сім», «Бійцівський клуб», «Троя», «Дванадцять друзів Оушена», «Одного разу в Голлівуді», «Лють», «Містер і місіс Сміт» та іншими проєктами.

Варто зазначити, що сьогодні 1 квітня і до цієї приголомшливої новини потрібно ставитися як до жарту. Чекатимемо цих акторів у нових фільмах і насолоджуватимемося їх грою й надалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...