Реклама

🎥 Оскар Айзек скинув мовчання щодо екранізації Metal Gear Solid

Актор, який грає Соліда Снейка розповів IGN та Hobbyconsolas як просувається робота над стрічкою.
Čytaty latynkoju
🎥 Оскар Айзек скинув мовчання щодо екранізації Metal Gear Solid
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Оскар Айзек скинув мовчання щодо екранізації Metal Gear Solid
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Актор, який грає Соліда Снейка розповів IGN та Hobbyconsolas як просувається робота над стрічкою.

На червоній доріжці, під час прем’єри майбутнього серіалу Disney — «Місячний Рицар» журналісти IGN запитали актора, чи є якісь зрушення у фільми за ігровою серією Metal Gear Solid.

Ми у пошуках, у пошуках, як Солід Снейк. Ми пробираємось через вентиляційні отвори та шукаємо історію

Оскар Айзек

Також в інтерв’ю для Hobbyconsolas Айзек дав зрозуміти, що кінострічка навіть не увійшла у стадію препродакшену.

Ми розуміємо, яка історія та як вона розвиватиметься. Але ми ще навіть не на стадії підготовки до виробництва. Побачимо, що ми знайдемо

Оскар Айзек

Нагадаємо, що фільм був анонсований ще у 2020 році. Режисером фільму виступає Джордан Фогт-Робертс. Він та творець ігрової серії Хідео Кодзіма є близькими друзями. Також режисер отримав камео в іншій грі геймдизайнера — Death Stranding.

Про гру

Metal Gear — це серія ігор авторства відомого ігрового розробника Хідео Кодзіми. Перша гра вийшла ще у 1987 році. Спочатку вважали, що це «тактична шпигунська гра», однак з часом саме Metal Gear стала першою грою у жанрі стелс-екшен (Dishonored, Assassin’s Creed, Hitman). Головна особливість цього жанру в тому, що гравцеві необхідно виконати певні завдання на території ворога й залишитись непоміченим.

За сюжетом головний герой шпіон та професійний солдат Солід Снейк рятує свій від різноманітних негод — починаючи від ядерної війни та закінчуючи нової біологічної хвороби, що вражає лише носіїв певної мови.

Снейк виконує всі завдання самостійно. У гравця є великий арсенал та ціла команда, що дистанційно надає різноманітну інформацію — кількість ворогів, ресурси та інші деталі для завдання.

Наразі остання частина серії Metal Gear Solid V: The Phantom Pain вийшла у 2015 році. Дуже багато критиків позитивно оцінили гру та назвали її однією з найкращих ігор всіх часів.

Однією з особливостей гри є її деталізованість, наприклад, можна навіть підслуховувати розмови солдатів та дізнатись щось важливе. На гру може впливати кожна маленька деталь — від часу гри до вашого вбрання. Окрім того, там є декілька альтернативних кінцівок — одну з них користувачі випадково помітили через чотири роки з релізу гри.

Матеріал доповнено редакцією ✍🏻

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...