Реклама

🤫 Усе секретно, але продовження буде: творець «Гри в кальмара» поділився деталями другого сезону

Čytaty latynkoju
🤫 Усе секретно, але продовження буде: творець «Гри в кальмара» поділився деталями другого сезону
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤫 Усе секретно, але продовження буде: творець «Гри в кальмара» поділився деталями другого сезону
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал «Гра в кальмара» отримав кілька номінацій на цьогорічній Critics Choice Awards, і взяв дві нагороди — найкращий серіал іноземною мовою та найкращий актор драматичного серіалу. Південнокорейський режисер та сценарист Хван Дон Хьок поспілкувався з журналістами та розповів про продовження серіалу.

В інтерв’ю виданню Entertainment Хван заявив, що працює над продовженням. «Ми оголосимо про це найближчим часом, так що просто почекайте», сказав режисер.

Подробиць про другий сезон «Гри в кальмара» він не розкрив, але повідомив, що створення нового сезону популярного серіалу чинить на режисера певний тиск.

Перший сезон був одним з найкращих в історії Netflix. Це такий тиск для мене, ви знаєте, і я хотів би порадувати людей, які чекають на другий сезон

Хван Дон Хьок, режисер

Журналісти Variety отримали від Хвана кілька коментарів щодо майбутнього сценарію.

Він тут. Не на папері, а тут, у мене в голові. Все секретно, я нічого не можу говорити. Але Сон Гі Хун повернеться і зробить що-небудь для світу

Хван Дон Хьок, режисер

Перший сезон «Гри в кальмара» показав найуспішніший старт в історії Netflix. Режисер вже веде переговори з Netflix щодо знімання одразу двох сезонів серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...