Реклама

🎬 10 серіалів, які повернуться до нас у 2022 році

Ось список серіалів, які ви зможете переглянути цього року.
Čytaty latynkoju
🎬 10 серіалів, які повернуться до нас у 2022 році
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 10 серіалів, які повернуться до нас у 2022 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ось список серіалів, які ви зможете переглянути цього року.

2022 рік дарує нам продовження крутих історій з минулих років. Тут і дивні дива з 80-х, морозний постап на поїзді, вчення про секс та космічні пригоди з «Зоряних воєн».

Дуже дивні дива

  • Який сезон: 4
  • Дата виходу: середина 2022

Четвертий сезон «Дуже дивні дива» може здивувати ковтком свіжого повітря. Герої дорослішають, тому чергові шкільні етапи або вируючі гормони можуть стати приводом урізноманітнити прийняту авторами розповідь. Крім того, залишається ще багато питань, пов’язаних, наприклад, із силами Одинадцятої або з тим, що саме трапилося із шерифом Джимом Гоппером. Третій сезон зберіг рівень попередніх серій, тому четвертий повинен легко залучити на екрани найвідданіших фанів.

А решта глядачі? Трейлер анонсує надзвичайно цікавий сюжет у вигляді будинку з привидами, тож цього разу посилання на «Мисливців за привидами» будуть дійсно помітні. Нові ідеї мають добрий шанс надихнути тих, хто ще не мав можливості дізнатися про феномен серіалу «Дуже дивні дива». Також варто подумати, чи є у творців ще кілька козирів у рукаві. Серіал швидко перетворився з інтимної наукової фантастики на підліткову боротьбу добра і зла… і, мабуть, нікому не подобається, коли в серіалі кожен сезон повторюється та сама тема «кінця світу». Мені здається, що «Дуже дивним дивам» не зашкодила б зменшена доза пафосу.

Краще подзвоніть Солу

  • Який сезон: 6
  • Дата виходу: середина 2022

Фанати можуть бути вдячні долі за те, що творцям вдалося закінчити останню серію – адже донедавна всіх турбувало здоров’я головного актора Боба Оденкерка (актор переніс серцевий напад, але благополучно повернувся якийсь час тому).

Шостий сезон складатиметься з тринадцяти серій, які завершать усі лінії, розпочаті у попередніх сезонах. Це будуть у тому числі: відповідь на запитання, що насправді буде з Кім Векслер, доля Начо чи ситуації, завдяки яким Джиммі Макґілл зробить остаточне «перетворення» на Сола Ґудмана. Сподіваюся, кінцівка шоу не виявиться надмірно перебільшеною; досі фінал «Пуститися берега» викликає різні, часто подвійні почуття. Ми також можемо – ймовірно – очікувати на фінальну сцену, яка зв’яже події серіалів.

Хлопаки

  • Який сезон: 3
  • Дата випуску: 3 червня 2022

«Хлопаки» – надзвичайно цікавий контрапункт картин, які Marvel і DC поперемінно показували нам протягом літа (послідовно з трохи кращими та гіршими результатами). У цьому серіалі ставлять питання, що станеться, якщо супергерої почнуть зловживати своїми силами у світі, який вони теоретично захищають. Тут мотиви «охоронців» змішані з корпоративною критикою, а окремі сюжети часто обговорюють природу людини. Чи може суп (супергерой) злитися? Коли герой перестає бути ним? «Хлопаки» спритно намагаються відповісти на ці та інші питання.

Третій сезон має дати ще більше того, що ми отримали у другому сезоні. І ця інформація варта уваги! Потрібно пам’ятати, що тільки другий сезон вивів цей серіал на набагато більш високий рівень, тому що, крім вульгаризмів та акторських екстравагантностей, ми нарешті отримали виразні емоції.

Мисливці

  • Який сезон: 2
  • Дата виходу: середина 2022

Мабуть, лише цинік не захоче вдруге побачити Аль Пачіно у ролі мисливця за нацистами. Щоправда, в серіалі не вміло торкнулися теми Голокосту, а тему нацизму змили до легких жартів. Серіал мав бути простою казуальною розвагою – і так воно й було. До цього додавалася приваблива атмосфера сімдесятих і той факт, що другорядні персонажі були досить добре прописані. Недаремно продюсери вирішили замовити другий сезон.

Хоча він і викликав хвилю суперечок, з іншого боку, він був просякнутий ефектною брутальністю і стилістично нагадував фільми Квентіна Тарантіно, тому йому не важко знайти шанувальників. Другий сезон навряд чи буде чимось іншим, але це й не потрібно. Мисливці здаються неофіційним продовженням основної теми з «Безславних виродків». Більше того, Аль Пачіно досі показує, що знаходиться в досить гарній формі (можна бачити його в «Домі Ґуччі»). До цього додається інтригуючий фінал першого сезону: там [СПОЙЛЕР!!!] виявляється, що Єва Браун живе з Адольфом Гітлером в Аргентині. Чи переміститься полювання до Південної Америки?

Мандалорець

  • Який сезон: 3
  • Дата виходу: можливо, друга половина 2022

Цього року фанати «Зоряних війн» отримають багато подарунків. Питання лише в тому, скільки з них виявиться успішним. В даний час щотижня на платформі Disney+ викладаються епізоди середньорейтингового серіалу «Книга Боби Фетта» (хоча залучення в останнії серіях Мандо підняли серіал). Шанувальники дивляться на цю історію із недовірою, адже знають, що незабаром прем’єра довгоочікуваного серіалу про Обі-Ван Кенобі. У цьому хаосі ми іноді забуваємо, що 3-й сезон «Мандалорца» не за горами.

На цей раз очікування величезні. У світі «Зоряних війн» цей серіал більше не сприймається як якесь злочинне відгалуження (можна сказати, що його роль взяла на себе історі, яка розповідає про Бобу Фетта!). Другий сезон «Мандалорця» змусив здивуватись. Ми могли бачити [увага, багато спойлерів] молодого Люка Скайуокера, і питання полягало в тому, чи переживе маленький Ґрогу наступну різанину в Храмі джедаїв. Великий бюджет серіалу позитивно налаштовує глядачів на тему повторного захоплення планети Мандалор, і це, ймовірно, стане найважливішою подією у всесвіті одразу після перемоги над Палпатіном у «Поверненні джедая». Повернення цього героя дуже оптимістичне, а його епізоди перевірять, як він упорається з відсутністю бейбі Йоди. Подивимося правді у вічі, маленька зелена істота була серцем цього серіалу: вона живила його і всім було цікаво дізнатися про маленького Ґрогу.

Сексуальна освіта

  • Який сезон: 4
  • Дата виходу: орієнтовно кінець 2022

Якщо другий сезон «Сексуальної освіти» був просто чудовим, то третій був повним провалом. Бо хто не підтримував стосунки Отіса та Рубі чи не хотів супроводжувати Еріка у його поїздці до Африки? Все в серіалі працювало як годинник, і кілька обірваних ниток наприкінці третього сезону змусили нас з нетерпінням чекати на четвертий. І я думаю, що він буде останнім. Творці повинні знати, коли вміло втекти зі сцени.

Чому я це говорю? Давайте подивимося на це так [буде багато спойлерів]: Мейв їде в Америку. Вона напевно повернеться, а на неї чекатиме не тільки Отіс, а й закінчення середньої школи. Друзі прощатимуться, роз’їжджатимуться різними університетами, а серіал, можливо, в останньому епізоді, покаже нам, чи Отіс і Мейв разом плануватимуть своє подальше студентське життя. До цього додається таємнича тема дитини матері Отіса або плутанини, з ким буде Адам. Підіб’ємо підсумок: у четвертому сезоні «Сексуальної освіти» продюсери можуть багато чого закрутити. І ми з нетерпінням чекаємо на це.

Озарк

  • Який сезон: 4
  • Дата виходу: прем’єра першої частини сезону відбулася 21 січня цього року, друга частина, найімовірніше, з’явиться на платформі наприкінці 2022

Майже всі знають основний сюжет серіалу «Озарк»: герой, якого грає Джейсон Бейтман, має заплатити 500 мільйонів доларів наркобарону. Я пам’ятаю, коли дивився перший сезон, мені було цікаво: як він повинен це робити, коли Нетфлікс дав йому лише 10 серій? Тоді я боявся, що «Озарк» буде одноразовим шутером, одним сезоном із якимось символічним відкритим фіналом. На щастя, це не так!

Ми дожили до 2022 року, коли відбудеться прем’єра четвертого сезону цієї історії. Творці вирішили розділити його на дві частини, а перші сім серій можна переглянути вже зараз, як і їх огляд. Ще сім, мабуть, з’являться на платформі наприкінці 2022 року. Це щільна, похмура і іноді тонко поставлена ​​історія: Netflix рідко наважується ввести такий тон серіалу.

Супермен та Лоїс

  • Який сезон: 2
  • Дата виходу: 11 січня 2022

Цей серіал є справжнім прецедентом. В інтернеті фанати досі сміються з того, що Голлівуду доводиться обирати нового Бетмена кожні кілька років, але всі забувають про існування серіалу «Супермен і Лоїс», в якому ми отримали чергове переосмислення Кларка Кента. Коли Генрі Кавіл навряд чи повернеться до ролі Супермена у кінематографічних стрічках DC Comics (він вибрав «Відьмака», і це правильно!), виявляється, що цей серіал тепер є останнім поглядом на персонажа Кента у DC Comics.

Дія відбувається у всесвіті «Мультивсесвіті Стріли», тому події впливають на інші твори DC. І хоча ці серіали не мають таку велику силу (і не мають такий великий бюджет, як виробництва Marvel), їх не можна заперечувати. А радше розглядати, як маленькі подарунки для дуже відданих шанувальників. А що тебе може зацікавити в серіалі? Наприклад, те, що в цьому світі Супермену доводиться справлятися з батьківством, а також стикатися із проблемою шлюбу (тут Кларк та Лоїс вже пара). Все це відбувається в, здавалося б, ідилічному Смолвілі. Здавалося б…

Снігобур

  • Який сезон: 3
  • Дата виходу: 24 січня 2022

Спочатку ми мали комікс 1982 року, який сьогодні вважається культовим. Потім, у 2013 році, майбутній режисер «Паразитів» зняв «Крізь сніг». Фільм справив велике враження – не лише візуально, а й тематично (клас, релігія, майбутнє в епоху апокаліпсису). Не дарма історію вирішили екранізувати у вигляді серіалу. Думаю, не тільки мені здавалося, що дія у фільмі відбувається надто швидко.

Історія оповідає про світ, який застиг. Вижили тільки ті, хто знаходився у величезному поїзді, в якому аж 1000 і 1 вагон! Попереду найбагатші, а ззаду є місце для нижчого класу. Зрештою, хтось має повстати, вірно? Ось що відбувається і це основна сюжетна лінія серіалу. Примітний акторський склад: Шон Бін як головний антагоніст показує, що він у формі, Дженніфер Коннеллі завжди може щось отримати від своєї ролі, а Девід Діґґс чудовий у ролі Андре Лейтона, головного героя «Снігобуру». Що на нас чекає у третьому сезоні? [СПОЙЛЕР] Ще бунт плюс відповідь на питання, що трапилося з персонажем Мелані Кавіл (вона вийшла на вулицю, що за ідеєю мало бути пов’язано з її смертю).

Академія Амбрела

  • Який сезон: 3
  • Дата виходу: десь у 2022

Академія Амбрелла – це екранізація однойменного популярного коміксу, написаного Джерардом Веєм, вокалістом рок-гурту My Chemical Romance. Серіал про химерну сім’ю супергероїв, які поєднують зусилля, щоб розкрити похмурі секрети невизначеного майбутнього, швидко став хітом. І це через підлітковий гумор та досить хорошу роль Елліота Пейджа.

Критики скаржаться, що цій родині супергероїв нічого розповісти, а сама розповідь стала просто нудною, але якщо Netflix вирішив продовжити шоу, то цифри дозволяють, і фанати все ще бажають дізнатися про долю сім’ї сера Реджинальда Гарґрівза, члени якої нарешті намагаються порозумітися, а заодно і зупинити апокаліпсис, що насувається. Що на них чекає у третьому сезоні? [СПОЙЛЕРИ] Вони будуть змушені конкурувати з Академією Спарок, яка вже була анонсована рекламними постерами, а також спробують впоратися з подорожами в часі, які мали місце наприкінці другого сезону. Цікаво, що серіал уже наздогнав свій вихідний матеріал, тож подивимося, чи піде він у напрямку, заданому Нетфлікс.

А на що ви чекаєте у 2021 році?

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...