Реклама

👩‍❤️‍👨 It Takes Two екранізує студія, яка зняла «Їжака Соніка»: планують фільм та серіал

Čytaty latynkoju
👩‍❤️‍👨 It Takes Two екранізує студія, яка зняла «Їжака Соніка»: планують фільм та серіал
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👩‍❤️‍👨 It Takes Two екранізує студія, яка зняла «Їжака Соніка»: планують фільм та серіал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Hazelight, яка створила It Takes Two, запартнерилася з dj2 Entertainment — продакшном, що займається адаптаціями відеоігор для великих екранів та телебачення.

Найвідоміша їхня робота — це повнометражний «Їжак Сонік», який вважають найбільш касово успішним фільмом за мотивами відеоігор. Також просто зараз компанія зайнята екранізаціями Life is Strange, Disco Elysium, анімацією за Tomb Raider та іншими франшизами.

Поки що жодних деталей про It Takes Two немає, окрім того, що сценарій гри адаптують для екранів Пет Кейсі та Джош Міллер — сценаристи «Їжака Соніка».

Як і решта геймерського світу, ми приголомшливо закохалися в героїв гри та яскравий і фантастичний всесвіт, який створила Hazelight, і не можемо дочекатись, аби втілити їх на великих та малих екранах

Дмітрі Джонсон, CEO dj2 Entertainment

It Takes Two розповідає історію подружньої пари Коді та Мей, в якої намітилися «проблеми в раю» на межі розлучення. Магічним чином вони переносяться в уявний світ своєї доньки. Щоб повернути свою нормальну форму, вони мають подолати безліч перешкод, але зробити це лише разом.

Головна особливість It Takes Two — те, що в неї можна грати лише вдвох (онлайн чи на одному екрані), одиночне проходження неможливе в принципі.

Гра вийшла у 2021 році і одразу завоювала любов геймерів. У грудні It Takes Two оголосили Грою року на премії The Game Awards. Премію вручають за результатом консенсусу професійного журі та гравців.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...