Реклама

🎬 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у січні

Короткий огляд найцікавіших фільмів, серіалів та шоу, які з'являться на Netflix у січні 2022 року.
Čytaty latynkoju
🎬 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у січні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у січні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Короткий огляд найцікавіших фільмів, серіалів та шоу, які з'являться на Netflix у січні 2022 року.

Фільми

Munich — The Edge of War

Прем’єра: 22 січня

Перший великий фільм Netflix у 2022-му – це британська драма, заснована на романі Роберта Гарріса. Режисером фільму став Крістіан Швохов, який працював, зокрема, над третім сезоном серіалу «Корона». Головну роль у фільмі виконає Джеремі Айронс, який зіграє прем’єр-міністра Невілла Чемберлена. Також у фільмі з’явиться Джордж МакКей – один з найперспективніших акторів останніх років, відомий за фільмами «Капітан Фантастік» та «1917».

Мультсеріали

Dota: Dragons Blood

Прем’єра: TBA

Продовження анімованого серіалу за світом Dota 2. Перший сезон стартував у березні 2021-го. Розробкою цієї фентезі-історії займалася студія, яка свого часу створила «Аватар: Легенда Корри». Перший сезон отримав позитивні відгуки від критиків та глядачів, передовсім за динамічність сюжету та боями між людьми та драконами.

The House

Прем’єра: 14 січня

Чорна комедія, що розповість три різні горор історії, створена студією Nexus, що спеціалізується на стоп-моушен мультфільмах. Найвідомішою роботою студії є короткий метр This Way Up, який свого часу було номіновано на «Оскар». Серед касту – Метью Гуд, Гелена Бонем-Картер, Міранда Річардсон та інші.

Серіали

Archive 81

Прем’єра: 14 січня

Адаптація горор-подкасту про ритуали та містичні історії Archive 81. Судячи за все, головним героєм стане архівіст, який намагається розплутати таємничу історію. Попри те, що у промо стрімінг активно не вкладається, серіал має шанс бути прихованою перлиною.

Ozark («Озарк»)

Прем’єра: 21 січня

Перша половина четвертого сезону серіалу «Озарк». Сезон обіцяє стати останнім для шоу. Маєте майже місяць, щоб надолужити попередні сезони драми про невдалого фінансиста.

All of Us Are Dead

Прем’єра: TBA

Корейський зомбі-серіал про старшокласників. Серіал засновано на популярному вебтуні (це вид інтернет-коміксів у Південній Кореї) Now at Our School, тому потенційно серіал може бути продовженим ще на кілька сезонів.

 

Як бачите, оригінальних прем’єр на Netflix у січні 2022 буде небагато, тому цілком маєте час, щоб надолужити новинки за листопад та грудень.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...