Реклама

🎅 Big Gold Brick — Оскар Айзек та Меган Фокс у трейлері божевільної комедії

Čytaty latynkoju
🎅 Big Gold Brick — Оскар Айзек та Меган Фокс у трейлері божевільної комедії
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎅 Big Gold Brick — Оскар Айзек та Меган Фокс у трейлері божевільної комедії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Big Gold Brick — повнометражний дебют режисера, актора та сценариста Брайана Пітсоса. Втім, статус новачка не завадив йому зібрати каст, якому можна позаздрити: Енді Гарсіа («Недоторканні»), Еморі Коен («Бруклін»), Меган Фокс (франшиза «Трансформери»; до речі, ми нещодавно повідомляли, що вона зіграє у стрічці Taurus разом з Machine Gun Kelly), Люсі Гейл («Правда або дія») та Оскар Айзек («Дюна»).

Сюжет

Письменник-початківець Семюел Лістон нудиться на лікарняному ліжку після аварії, тоді як заможний чоловік Флойд Деверо, який його і збив, звертається до нього із привабливою пропозицією. Все, що Семюелу потрібно зробити, — це стежити за ним та його дивною сімейкою, щоб написати біографію. Однак, звісно, все не може бути так просто. Нас очікує ляльковий Санта, що говорить, моторошний переслідувач та дуже зваблива Меган Фокс.

Судячи з трейлеру, режисер не боїться знімати рішуче й ексцентрично. Це дивна історія, яка не підпорядковується жодному жанру, з очевидними елементами темного гумору, що поєднуються з фантасмагоричними подіями та повним абсурдом.

Брайан Пітсос раніше знімав лише короткометражи, у двох з яких зіграв Оскар Айзек. Ось вони:

Очікуємо на прем’єру Big Gold Brick 25 лютого.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...