Реклама

🕷 Опубліковані перші оцінки «Людини-павука: Додому шляху немає». Десь посередині

Čytaty latynkoju
🕷 Опубліковані перші оцінки «Людини-павука: Додому шляху немає». Десь посередині
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕷 Опубліковані перші оцінки «Людини-павука: Додому шляху немає». Десь посередині
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже 16 грудня відбудеться прем’єра нового фільму франшизи Людини-павука. Особистість Пітера Паркера стане відомою широкому загалу, тож павучок звернеться за допомогою до Доктора Стренджа, щоб він начаклував так, аби всі забули, хто він такий. Але, як водиться, щось піде не так, відкриється мультиверс і звідти на нещасного павука посипляться всі лиходії з усіх можливих всесвітів.

А от чи пішло все так з самим фільмом, починаємо дізнаватися вже зараз. Упало ембарго на публікацію рецензій, тож пішли перші оцінки нового фільму від критиків.

Середня оцінка на Metacritic наразі становить 71 бал. Для порівняння, перший фільм «Людина-павук: Повернення додому» отримав 69 балів, а другий, «Людина-павук: Далеко від дому», — 73 бали.

Що кажуть критики?

Ліз Шеннон Міллер з видання Consequence, яка поставила стрічці 83 бали, каже наступне:

Окремо від захопливих/контроверсійних/неочікуваних моментів, та без елементу сюрпризу, чи дійсно «Додому шляху немає» залишається добре розказаною хорошою історію? Відповідь — так, до певної межі, але могло бути краще.

Мей Абдулбакі зі ScreenRant, хоча й ставить значно менше (70 балів), пише:

«Додому шляху немає» — це найбільш інтригуюча та весела історія про Людину-павука на цей час.

Загалом, критики зазначають набагато більш темний та емоційний характер стрічки. Тому Голланду довелося грати у значно ширшому діапазоні, ніж зазвичай, із чим він досить впевнено справляється.

Отже, чи йти до кінотеатрів з цього четверга, вирішувати вам, але перед тим як це зробити, обов’язково почитайте наш гайд кіносвітом Marvel від самих перших до найсвіжіших фільмів, аби освіжити пам’ять про те, що відбувалося у всесвіті раніше.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...