Реклама

🎬 The Game Awards: всі кіносеріальні анонси з трейлерами

Čytaty latynkoju
🎬 The Game Awards: всі кіносеріальні анонси з трейлерами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 The Game Awards: всі кіносеріальні анонси з трейлерами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відбулась церемонія нагородження найкращих ігор року The Game Awards (переможців нагороди можна переглянути тут). Крім переможців на заході також оголосили безліч цікавих новинок, які можна очікувати найближчим часом — ігри, доповнення, фільми та серіали.

У цьому пості ми зібрали найцікавіші кіносеріальні анонси із церемонії:

  • «Їжак Сонік 2» (англ. Sonic the Hedgehog 2)

Сиквел фільму «Сонік у кіно», який отримав багато схвальних відгуків від глядачів. У наступній частині до їжака Соніка приєднаються його вірні компаньйони — Тейлз (Коллін О’Шонессі) та Наклз (Ідріс Ельба).

За сюжетом доктор Роботнік (Джим Керрі) знову підготовлює свої злі плани, які він намагатиметься реалізувати за допомогою священного смарагду. Герої намагатимуться побороти доктора та урятувати світ.

Прем’єра фільму має відбутися 8 квітня 2022 року.

  • Серіал за грою Halo

Кіностудія Paramount показала трейлер серіалу за серією ігор Halo.

Головну роль Майстра Чіфа зіграє Пабло Шрайбер («Хмарочос», «Злодії», «13 годин: Таємні воїни Бенгазі»), а у ролі прототипу голосової помічниці Кортани виступить Джен Тейлор. У амплуа Кетрін Галсі, можна буде побачити Наташу Мак-Елгон, відому за серіалом «Блудлива Каліфорнія»

Прем’єру серіалу заплановано на початок 2022 року на стрімінговому сервісі Paramount+, який наразі не доступний в Україні. Детальніше про серіал та його сюжет можна дізнатись у нашому матеріалі.

  • «Алея жаху» (англ. Nightmare Alley)

«Алея жаху» (англ. Nightmare Alley) — це психологічний трилер режисера Гільєрмо дель Торо, який відомий завдяки фільмам «Форма води», «Хоббіт: Пустка Смоґа», «Лабіринт Фавна», «Хребет диявола» та іншим.

Це буде перша стрічка режисера, у якій не буде елементів фентезі — усі події відбуватимуться у реальному світі. Щоправда, невеличка дещиця містики все ж буде.

У фільмі знімуться Кейт Бланшетт, Віллем Дефо, Бредлі Купер та Руні Мара. Прем’єра стрічки відбудеться 27 січня. Більше про сюжет можна дізнатись тут.

  • «Матриця: Воскресіння» (англ. The Matrix Resurrections)

Новий трейлер четвертої частини «Матриці». У хвилинному фрагментові фільму показали, як Нео знайомиться з новим

На премії Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс представили новий трейлер фільму The Matrix: Resurrections. Це хвилинний фрагмент фільму, де Нео знайомиться з новим Морфеєм. Прем’єра стрічки запланована на 21 грудня 2021 року. Більше про майбутній фільм можна знайти у нашому матеріалі.

Більше про усі анонси з The Game Awards можна дізнатись за посиланням.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...