Реклама

🕺🏼 «Червоне повідомлення» став найпопулярнішим фільмом Netflix

Čytaty latynkoju
🕺🏼 «Червоне повідомлення» став найпопулярнішим фільмом Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕺🏼 «Червоне повідомлення» став найпопулярнішим фільмом Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Двейн «Скеля» Джонсон повідомив у Instagram, що стрічка «Червоне повідомлення» (англ. Red Notice) за його участі стала рекордним фільмом на Netflix за кількістю переглядів.

Картина також посіла перше місце в глобальному рейтингу стрімінгового сервісу англійською мовою. Netflix ділиться повною статистикою стрічок через чотири тижні після релізу — прем’єра ж «Червоного повідомлення» відбулась лише два тижні тому. Завдяки такому успіху картини можуть зняти навіть декілька сиквелів.

Щоправда, критики не розділяють такої популярності фільму. На Metacritic «Червоне повідомлення» оцінили лишень у 37 балів зі 100 (на базі 38 рецензій), а на Rotten Tomatoes оцінка критиків склала 35%.

Читайте також: 😌 У Корєї відкривають кафе, де можна просто посидіти в тиші 

Про фільм

«Червоне повідомлення» — це комедійний бойовик авторства Роусона Маршалла Тьорбера. Прем’єру стірчки планували ще 13 листопада 2020 року, однак згодом його планували перенести, а потім права на картину взагалі викупив Netflix.

За сюжетом Інтерпол випускає «червоне повідомлення» — глобальне попередження, щоб вистежити й зловити найрозшукуванішого злодія у світі мистецтва. Три спецагенти (Двейн Джонсон, Раян Рейнольдс та Галь Гадот) покликані допомогти з цією справою.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...