Реклама

🤖 За «Той, що біжить по лезу» знімуть серіал

Čytaty latynkoju
🤖 За «Той, що біжить по лезу» знімуть серіал
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤖 За «Той, що біжить по лезу» знімуть серіал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як передає Variety, відомий режисер Рідлі Скот повідомив, що за фільмом «Той, що біжить по лезу» вийде серіал. Загалом планують зняти 10 годинних серій — для першого епізоду вже навіть розробили сценарій.

Хто саме буде займатись серіалом — невідомо. Раніше режисер сиквелу «Той, хто біжить по лезу 2049» Дені Вільнев зазначив, що він також був би не проти знову попрацювати над цією франшизою.

Також варто повідомити, що Рідлі Скот згадав серіал за іншою франшизою — науково-фантастичним трилером «Чужий». Очікується, що тут також вийде 10 епізодів, щоправда, більше подробиць немає.

Читайте також: 🗺 Як п’ятеро українців знайшли пригоди далеко за кордоном + конкурс

Про фільм

«Той, що біжить по лезу» вийшов у 1982 році й отримав дві номінації на «Оскар». Фільм знятий за мотивами книги фантаста Філіпа Діка «Чи мріють андроїди про електричних овець?». Події картини відбуваються у Лос-Анджелесі у 2019 році, де суспільство поділене на дві частини — людей та репликантів. Репликанти — це людиноподібні андроїди, які цілком схожі на природній зразок.

Восени цього року вийшов мультсеріал «Той, що біжить по лезу: чорний лотос», події якого відбуваються у Лос-Анджелесі 2032 року.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...