Реклама

🥇 Netflix запустив сайт з актуальним топ-10 кіно та серіалів у кожній країні — що дивляться українці

Čytaty latynkoju
🥇 Netflix запустив сайт з актуальним топ-10 кіно та серіалів у кожній країні — що дивляться українці
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥇 Netflix запустив сайт з актуальним топ-10 кіно та серіалів у кожній країні — що дивляться українці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Найпопулярніший стрімінговий сервіс планети вирішив публікувати рейтинги найпопулярніших тайтлів на спеціальному сайті. Раніше ці рейтинги були доступні лише передплатникам і тільки для своєї країни.

На сайті можна подивитися рейтинги за кожен тиждень з 28 червня 2021 року в кожній окремій країні або загалом по всьому світу. Наприклад, ось як виглядають топи кіно та серіалів в Україні за останній тиждень.

Кіно

Шоу та серіали

Також можна подивитися, де тайтли, які активно дивляться в Україні, також популярні. Так, «Гру в кальмара» досі дивляться не лише в Україні, а у Греції, Польщі, Нікарагуа, Туреччині, Бангладеш, самій Південній Кореї і загалом у 93 країнах зі 190, де доступний Netflix.

А от фільм «Трансформери: Останній лицар» 2017 року, який зараз в топі популярних в Україні, разом з нами активно дивляться ще у 41 країні світу.

Як рахують рейтинги

Netflix не просто виклав рейтинги, а також розкрив методологію підрахунку популярності того чи іншого тайтла. Так, для тижневого рейтингу підсумовують загальну кількість годин, які передплатники сервісу дивилися той чи інший серіал або фільм з понеділка до неділі попереднього тижня.

Кожен сезон шоу або серіалу вважають окремим тайтлом, тому у рейтингу можуть знаходитися одночасно декілька сезонів одного серіалу.

Ще Netflix окремими рейтингами показує найбільш популярні шоу та фільми власного виробництва. Там особлива методологія розрахунку: підсумовують години перегляду по всьому світу за перші 28 днів після релізу. Рейтинги ділять на англомовні та неангломовні.

Найпопулярніший фільм Netflix англійською мовою — це «Пташиний короб» (Bird Box, 2018), а серіал — перший сезон «Бріджертону» (2020).

Найпопулярніший фільм Netflix не англійською мовою — німецька стрічка «Криваво-червоне небо» (Blood Red Sky, 2021), а серіал — перший сезон «Гри в кальмара», який транслюється корейською мовою (2021).

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...