Реклама

🎬 Variety назвали 10 акторів-новачків, за якими варто слідкувати

Хто потрапив до переліку перспективних новачків, які підкорюватимуть сезон нагород у майбутньому.
Čytaty latynkoju
🎬 Variety назвали 10 акторів-новачків, за якими варто слідкувати
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Variety назвали 10 акторів-новачків, за якими варто слідкувати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Хто потрапив до переліку перспективних новачків, які підкорюватимуть сезон нагород у майбутньому.

Variety опублікували традиційний перелік 10 акторів та акторок, за чиєю кар’єрою варто слідкувати. Майже всі вони вже встигли співпрацювати з Netflix.

Каміль Коттен

Звернути увагу: повнометражні фільми «Тихий Вир» за участі Метта Деймона та «Дім Гуччі», в якому вона грає дизайнерку та дівчину Мауріціо Гуччі Паолу Франчі.

Французька акторка Каміль Коттен почала кар’єру у 1998-му. Перші роки грала невеликі театральні ролі, а локальне визнання отримала у 2013-му завдяки участі в шоу з прихованою камерою Connasse. У 2015-му зіграла одну з головних ролей у французькому серіалі «Зателефонуйте моєму агентові!», який зараз можна переглянути на Netflix. Також її можна впізнати за роллю у третьому сезоні «Вбиваючи Єву».

Кадр з серіалу Call My Agent

Кадр з серіалу Call My Agent

Деніел Дедвайлер

Звернути увагу: вестерн-бойовик «Гірка помста», який вийде на Netflix у листопаді. Окрім Дедвайлер у стрічці зіграють Ідріс Ельба, Реджина Кінг та Лакіт Стенфілд.

Акторка Деніел Дедвайлер дебютувала у кіно в 2012 році. Для американського глядача вона відома за роллю у мильній опері The Haves and the Have Nots. У 2020-му з Дедвайлер вийшло два серіали – Paradise Lost з Джошем Гартнеттом та адаптація роману Station Eleven. В обох вона грає не головні ролі.

Кадр з серіалу «Хранителі»

Кадр з серіалу «Хранителі»

Леслі Грейс

Звернути увагу: мюзикл «На висотах Нью-Йорку», який йшов в українських кінотеатрах влітку, а також майбутній серіал Batgirl.

Леслі Грейс довгий час будувала кар’єру співачки й була доволі успішною – понад 10 її синглів потрапляли в латиноамериканські чарти, а також принесли їй номінації Billboard Latin Music Awards та Latin Grammys.

Цього року вона дебютувала у мюзиклі «На висотах Нью-Йорку» й одразу отримала другу важливу роль у своїй кар’єрі – Барбари Гордон у серіалі Batgirl.

Мозес Інграм

Звернути увагу: серіал «Хід Королеви» та майбутній фільм Джоела Коена The Tragedy of Macbeth.

Мозес Інграм тільки розпочинає свою кар’єру. Найгучніша роль – Джолін у серіалі «Хід королеви», який торік був хітом Netflix.

У майбутньому в акторки заплановано одразу два гучні проєкти – «Макбет» за участі Дензела Вашингтона та Френсіс Макдорманд, а також новий фільм Майкла Бея Ambulance за участі Джейка Джилленгола.

Кадр з серіалу «Хід королеви», Мозес Інграм ліворуч

Кадр з серіалу «Хід королеви», Мозес Інграм ліворуч

Емілія Джонс

Звернути увагу: майбутня драма CODA, в якій Джонс грає дівчину, яку виростила родина з вадами слуху.

З 2011 року Емілія Джонс з’являється у масовці або другорядних ролях у великих голлівудських та британських фільмах та серіалах. Найбільші її проєкти – це роль у серіалах «Утопія» та Locke & Key. Останній – це підліткове надприродне шоу на Netflix, в якому вона грає одну з головних ролей.

Кадр з серіалу Locke & Key

Кадр з серіалу Locke & Key

Джастін Г. Мін

Звернути увагу: майбутній фільм After Yang за участі Джоді Тернер-Сміт та Коліна Фаррелла.

Після низки прохідних періодичних ролей засяяв Джастін Г. Мін у хітовому нетфліксівському серіалі «Академія “Амбрела”», в якому він зіграв Бена, або Номер Шість. У першому сезоні його майже не було, зате в другому можна повністю насолодитися грою актора. Також преса повідомляє, що попереду в Міна ще один серіал для Netflix, про який наразі нічого не відомо.

Кадр з серіалу The Umbrella Academy

Кадр з серіалу The Umbrella Academy

Джейден Майкл

Звернути увагу: майбутній серіал Colin in Black & White про футболіста та активіста Коліна Каперника від режисерки Ави Дюверней.

18-річний Джейден Майкл наразі не має вражаючих ролей. Найбільшою можна назвати нетфліксівський горор Vampires vs. the Bronx про джентрифікацію та вампірів.

Попри це Variety обіцяє, що роль Коліна Каперника у новому проєкті Ави Дюверней змусить усіх запам’ятати ім’я Джейдена Майкла.

Кадр з фільму Vampires vs. the Bronx, Джейден у рожевій сорочці.

Кадр з фільму Vampires vs. the Bronx, Джейден у рожевій сорочці.

Ангурі Райс

Звернути увагу: майбутня комедія Senior Year про чірлідерку, яка на 20 років впала в кому, й після одужання прагне повернутися у школу, щоб стати королевою випуску.

Ангурі Райс дебютувала у повнометражному кіно у 2013 році. Найвідомішою роллю акторки є персонажка Бетті Брант з марвелівської трилогії про Людину Павука. Також цього року Райс зіграла у драматичному серіалі «Мейв з Істтауна», в якому головну роль виконала Кейт Вінслет.

Кадр з фільму «Людина-павук: Далеко від дому», Райс – ліворуч

Кадр з фільму «Людина-павук: Далеко від дому», Райс – ліворуч

Філіппо Скотті

Звернути увагу: фільм «Рука Бога» режисера Паоло Соррентіно.

Італійський актор Філіппо Скотті довгий час віддавав перевагу короткометражному кіно, поки не отримав головну роль у цьогорічному фільмі Паоло Соррентіно «Рука Бога». Прем’єра стрічки відбулася на Венеційському кінофестивалі, а саму стрічку можна подивитися на Netflix.

Кадр з фільму «Рука Бога», Скотті праворуч

Кадр з фільму «Рука Бога», Скотті праворуч

Санія Сідні

Звернути увагу: майбутній серіал-антологія «Перша Леді».

14-річна акторка – наймолодша у цьому переліку. У її фільмографії – «Паркани» з Віолою Девіс, «Приховані фігури» та шостий сезон «Американської історії жахів».

Попереду у Сідні роль молодої тенісистки Вінус Вільямс у біографічній драмі King Richard, а також участь у серіалі «Перша Леді», де вона зіграє Сашу Обаму.

Кадр зі спешалу Kevin Hart's Guide to Black History для Netflix

Кадр зі спешалу Kevin Hart’s Guide to Black History для Netflix

Американське видання Variety публікує список перспективних акторів та акторок з 1998 року. За цей час вони передбачили успіх таким зіркам, як Махершала Алі, Тімоті Шаламе, Віола Девіс, Брі Ларсон, Люпіта Ніонго та інші.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...