Реклама

🤑 «Веном 2» встановив новий рекорд за касовими зборами у США — $90,1 млн

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤑 «Веном 2» встановив новий рекорд за касовими зборами у США — $90,1 млн
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤑 «Веном 2» встановив новий рекорд за касовими зборами у США — $90,1 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

1 жовтня на великих екранах у США стартували покази «Веном 2: Карнаж». Як передає Deadline, за перші три дні стрічка зібрала понад $90,1 мільйона, що є найкращим показником з часів пандемії.

Продовження фільму побило продажі першої частини, яка за перші вихідні зібрала $80,2 мільйона.

До виходу продовження «Венома» найкращий результат був у «Чорної вдови» Marvel, яка принесла у липні $80,8 мільйона. Однак варто зазначити, що ця стрічка мала одночасну прем’єру у кінотеатрах та на стрімінговому сервісі Disney+. Одночасний реліз не був узгоджений зі Скарлетт Йоханссон, яка грала головну роль у фільмі, через що вона вимагала від студії виплат за отримані збитки у декілька мільйонів доларів.

Читайте також: 😱 Відео: Marvel показав уривок з «Вічних» з девіантом

Більша частина гонорару актриси залежала від касових зборів картини саме у кінотеатрах. Через одночасний реліз на стрімінгу значна кількість людей дивилась фільм онлайн, через що Йоханссон втратила свій відсоток від переглядів.

Наразі у «Венома» є інший конкурент за касовими зборами — «Дюна» Вільнева. Наразі ще не відбулась прем’єра стрічки у США та багатьох інших країнах. В Україні фільм отримав дуже позитивні результати, про що можна дізнатись у нашому попередньому матеріалі.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...