Реклама

🧟‍♀️ В HBO показали перший кадр з серіалу по The Last of Us

Čytaty latynkoju
🧟‍♀️ В HBO показали перший кадр з серіалу по The Last of Us
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧟‍♀️ В HBO показали перший кадр з серіалу по The Last of Us
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал HBO показав перший кадр із серіалу, який знімають за мотивами культової серії The Last of Us — редакція розповідала про початок роботи над шоу раніше.

Джоела грає Педро Паскаль, а Еллі — Белла Рамзі (її ви можете пам’ятати за роллю хороброї Ліанни Мормонт у «Грі престолів»). У кадрі вони натрапляють на літак, що впав під час початку пандемії грибка, який перетворював людей на зомбі.

Сценарій шоу пише Крейг Мейзін — творець серіалу «Чорнобиль» разом із автором гри Нілом Дракманном. Мейзін також виступив виконавчим продюсером.

Серіал очікується у 2022 на HBO Max. Може до того часу сервіс також запуститься в Україні (але надії на це мало).

Про сюжет

Сюжет серіалу, в цілому, повторюватиме історію, яку розповідає перша частина гри. Авжеж, можна очікувати певних змін, неминучих при адаптації.

Грибок, який широко використовувався у косметології, почав мутувати та викликав масштабну пандемію. Мільйони людей загинули, а інші перетворилися на зомбі. Люди, під загрозою вимирання, намагаються вижити, воюють між собою за ресурси.

Головний герой, 40-річний Джоел, який займається контрабандою, отримує завдання — вивезти дівчинку Еллі з Бостона, що контрольований військовими, до бази «Цикад», впливової повстанської групи.

Подорож, яка мала б бути нескладним завданням, перетворюється на важкий шлях з багатьма перешкодами та поворотними моментами у долях героїв.

Матеріал доповнено редакцією.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...