Реклама

🦇 Відбулись перші закриті покази «Бетмена» від Метта Рівза

Кінокомпанія Warner Bros. провела перші закриті покази «Бетмена» від режисера Метта Рівза із Робертом Паттінсоном у головній ролі.
Čytaty latynkoju
🦇 Відбулись перші закриті покази «Бетмена» від Метта Рівза
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦇 Відбулись перші закриті покази «Бетмена» від Метта Рівза
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кінокомпанія Warner Bros. провела перші закриті покази «Бетмена» від режисера Метта Рівза із Робертом Паттінсоном у головній ролі.

Кінокомпанія Warner Bros. провела перші закриті покази “Бетмена” від режисера Метта Рівза із Робертом Паттінсоном у головній ролі.

В зальному всі залишились задоволеними від картини і наголошують, що стрічка вийшла дуже важкою і похмурою. Їх приголомшив образ “Загадника” у виконанні Пола Дано та новий погляд на Брюса Вейна.

Він (Загадник) до біса божевільний і страшний, я любив кожну секунду фільму з ним. Роб – зовсім інший Бетмен, в порівнянні з тим, що ми звикли бачити. Вони повели персонажа в зовсім іншому напрямку. Але він ідеальний

учасник фокус-групи

Також повідомляють, що в кінці на глядачів чекає сцена яка зачепить всіх.

У кінцівці є момент, на якому всі буквально закричали і ахнули. Мені завжди був не цікавий Бетмен і DC, але навіть у мене стиснулися коліна. Я був абсолютно вражений

Крім того, підтвердилась інформація, що фокус-групі показали трьохгодинну версію, однак, найімовірніше, до масового глядача надійде продукт із хронометражем у 150-165 хвилин. Оскільки в картині представлять велику кількість персонажів, очікують на глобальне розширення всесвіту.

Сподобалась стаття, приєднуйся но наших стільнот у TelegramFacebookInstagram та Viber, щоб не пропускати нічого цікавого.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...