Реклама

😎 Чутки: спойлери та деталі сюжету «Матриці 4»

Кінокомпанія Warner Bros. провела закритий пробний показ четвертої частини “Матриці” після чого до мережі потрапляти деякі деталі проекту.
Čytaty latynkoju
😎 Чутки: спойлери та деталі сюжету «Матриці 4»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😎 Чутки: спойлери та деталі сюжету «Матриці 4»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кінокомпанія Warner Bros. провела закритий пробний показ четвертої частини “Матриці” після чого до мережі потрапляти деякі деталі проекту.

Кінокомпанія Warner Bros. провела закритий пробний показ четвертої частини «Матриці» після чого до мережі потрапляти деякі деталі проекту.

Учасник показу – David Manning (ViewerAnon) у своєму twitter-аккаунті повідомив, що нова частина все-таки матиме підзаголовок – «Воскресіння», про що ми вже повідомляли у соцмережах.

Для протоколу, навіть незважаючи на те, що в запрошенні було сказано “Новий фільм Матриця”, екрана назва була офіційною – МАТРИЦЯ ВОСКРЕСЕННЯ, зробленими в тому ж стилі, що і ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ та РЕВОЛЮЦІЯ.

David Manning

Згодом портал Giant Freakin Robot спираючись на свої джерела поділивсь цікавим спойлером стрічки. Томас А. Андерсон (Нео) розробник відеоігор який працював над створенням ігрової трилогії «Матриця». З моменту виходу останньої частини пройшла певна кількість років і він не хоче створювати четверту. Однак компанія Warner Bros. хоче випустити продовження і повідомляє, що зробить це з ним або без його. Томас стає перед вибором, взятись за роботу чи спостерігати як над проектом працюють інші.

Інше джерело поділилось певними деталями сюжету. Так стало відомо, що події розгортатимуться через шістдесят років після Революції. Навколишній світ сильно змінивсь як і самі персонажі. Морфей (Морфіус) помер і його місце зайняла Ніобе до ролі якої повернулась Джада Пінкетт-Сміт. Про повернення Нео наразі нічого невідомо, повідомляють лише, що він намагатиметься пробудити Трініті. Остання, у матриці, живе нормальним життям, має чоловіка і дітей, однак її називать Тіфані. Одну із головних ролей виконає Ніл Патрік Гарріс, який стане Аналітиком, довіреною особою Архітектора.

Прем’єра «Матриці 4» запланована на 22 грудня 2021 року. До роботи над сценарієм та режисерського крісла повернулась Лана Вачовскі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...