Реклама

🎮 Sony випустить оновлену PlayStation 5 з іншими деталями: боротьба з дефіціитом

Оновлення консолі може бути вже наступного року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎮 Sony випустить оновлену PlayStation 5 з іншими деталями: боротьба з дефіціитом
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎮 Sony випустить оновлену PlayStation 5 з іншими деталями: боротьба з дефіціитом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Оновлення консолі може бути вже наступного року.

Оновлена PlayStation 5

Вже у 2022 році компанія Sony Interactive Entertainment почне виробництво оновленої версії PlayStation 5.

Як повідомляють джерела DigiTimes, постачальники планують почати випуск компонентів для виробництва модернізованої PS5 між другим і третім кварталом наступного року.

За словами аналітика Kantan Games Серкана Тото оновлена консолі матимуть нові процесори AMD, щоправда, чим саме вони відрізнятимуться від чіпів, що використовують зараз — ще точно невідомо.

Експерти очікують, що істотних змін у зовнішньому вигляді не буде — це лише необхідні зміни, аби забезпечити попит на нове покоління PlayStation. Раніше у Sony повідомляли, що поставки консолі цього року та аж до весни 2022 суттєво не збільшуватимуться.

Читайте також: 🎮 Чверть століття разом з PlayStation

Про дефіцит

Через спалах вірусу COVID-19 у світі почались перебої з постачанням необхідних деталей для консолей, смартфонів, електрокарів та іншої техніки. Водночас через самоізоляцію у людей різко збільшився попит на відеоігри — в Україні консолі стали? Що купляли українці в 2020 році — консолі та товари для дому одними з найпопулярніших товарів, а PlayStation взагалі довелось збільшити? Sony збільшить виробництво PlayStation 5 через великий попит свої обсяги виробництва.

Однак великі компанії все одно не можуть задовільнити таку кількість охочих. По всьому світові довелось відкладали великі релізи через нестачу необхідних деталей.

Навіть сам президент США Джозеф Байден пообіцяв розібратись із дефіцитом комплектуючих деталей. Одразу декілька великих компаній таких, як Apple, Sony, AMD та Qualcomm, звернулись до Байдена розібратись із ситуацією. Очікується, що Байден підпише розпорядження, згідно з яким шукатимуть альтернативу для виробництва напівпровідників — важливої комплектуючої деталі.

Саме нестача напівпровідників може так суттєво вплинути на американську економіку, без цього компонента не можна виробляти нову техніку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...