Реклама

📱 Twitter придбав Scroll — сервіс, який видаляє рекламу з новинних сайтів

Twitter планує інтегрувати Scroll у майбутню підписку для користувачів.
Čytaty latynkoju
📱 Twitter придбав Scroll — сервіс, який видаляє рекламу з новинних сайтів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Twitter придбав Scroll — сервіс, який видаляє рекламу з новинних сайтів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Twitter планує інтегрувати Scroll у майбутню підписку для користувачів.

Що таке Scroll?

Scroll пропонує доступ до сайтів видань без реклами за моделлю підписки, яка коштує $5 на місяць. Серед сайтів-партнерів сервісу: The Atlantic, The Verge, USA Today, The Sacramento Bee, The Philadelphia Inquirer, The Daily Beast тощо.

Після того, як користувач реєструється в Scroll та оплачує підписку, на сайтах-партнерах вимикається реклама. У більшості випадків Scroll не вимагає встановлення додаткових застосунків або розширень, а розміщує у браузері спеціальний cookie-файл.

Scroll не вимикає партнерські посилання у виданнях та не надає читачам доступу до текстів з платної підписки видання.

Від абонентської плати Scroll забирав собі $1,5, а залишок розподіляв між видавцями пропорційно часу, який користувач провів на сайті кожного з них. Наприклад, якщо підписник Scroll протягом місяця відвідувала лише BuzzFeed — видання отримає $3,5.

Що збирається робити Twitter?

Scroll продовжить роботу, але тимчасово припинить реєстрацію нових підписників. Twitter повідомляє, що Scroll буде інтегрований у майбутню підписку Twitter, яка зараз знаходиться на стадії розробки.

Ми плануємо використовувати Scroll як частину майбутньої підписки. Підписник отримає доступ до преміум-функцій, серед яких можливість легко читати статті з улюбленого новинного видання без реклами або розсилки з Revue, причому частина вашої підписки переходить до видавців та авторів, що створюють контент

Майк Парк, віце-президент Publisher Products в Twitter

Цього року Twitter також придбав платформу для авторів і видавців Revue. Платформа допомагає авторам створювати розсилки: їх можна відправляти безкоштовно до 50 підписників та платно — до 40 тисяч. Сервіс забирає собі комісію в 6% від доходів, Twitter планує знизити її до 5%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...