Реклама

💰 MANA стає 1-м з 4 NFT Ексклюзивів на ProBit цього травня

Čytaty latynkoju
💰 MANA стає 1-м з 4 NFT Ексклюзивів на ProBit цього травня
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 MANA стає 1-м з 4 NFT Ексклюзивів на ProBit цього травня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Світ NFT продовжує виробляти іноваційні потоки монетизації для виробників контенту та колекціонерів, що було підкреслено аукціоном Beeple, присвяченим 69 мільйонам доларів, проведеним на Christies, основному аукціонному майданчику серед традиційних мистецьких інвестицій.

Колекціонери цифрових творів мистецтва, які прагнуть використати на користь свої здобутки, підтримані блокчейном, збираються на ринках, таких як нинішній лідер галузі NBA — Top Shot, обсяг якого становить понад $3,52 млн.

NFT виходить далеко за рамки просто цифрових предметів колекціонування, що мають значну корисність для різноманітних потреб ринку, таких як прозорий збір коштів та оцифрування фінансових документів, накшталт NFT. Оскільки іновації продовжують стимулювати використання NFT, венчурний капітал продовжує вливатися в середовище, включаючи відомий VC Andreessen Horowitz, який раніше підтримував популярну платформу OpenSea.

З такими побутовими іменами, як Mattel, які все частіше викликають масовий сплеск у водах NFT, біржа ProBit дає вам можливість накопичити 4 найгарячіші NFT на ринку, починаючи з першого виконавця в категорії метаверху, MANA від Decentraland.

Згідно з нещодавно опублікованим щоквартальним звітом Non-Fungibles за I квартал 2021 року, Decentraland очолює весь підсектор метаверс з обсягом ринку $9,751,613 у доларах, що торгуються від продажів.

Лідер галузі також провів 3 найкращі продажі нерухомості серед усього сектору, оскільки конструкція, заснована на віртуальній реальності, дає гравцям можливість купувати віртуальну нерухомість та монетизувати вміст безліччю способів, просто тримаючи токени MANA.

Загальний обсяг пропозицій MANA, зафіксований на кількості LAND посилок, доступних для придбання, і цей механізм стабілізує екосистему на даний момент у рейтингу №58 загалом і на 3 місці серед усіх NFT на CoinMarketCap.

З Ексклюзивом MANA, який розпочинається 4 травня, підготуйте PROB до цінного місяця травня, щоб накопичити кілька найкращих NFT зі знижкою 50%, оскільки сектор продовжує спостерігати за назвами інституцій, що піднімають свою висхідну траєкторію.

Придбати MANA за 50% знижкою

Про ProBit Exchange

ProBit Exchange входить в топ-20 криптовалютних бірж в світі. Біржа завершила понад 200 раундів IEO і незмінно входить у четвірку кращих у Південній Кореї. ProBit Exchange надає необмежений доступ до торгівлі, виділений більше ніж на 1000 торгових пар.

ГЛОБАЛЬНИЙ БРЕНД PROBIT EXCHANGE, ЯКОМУ ДОВІРЯЮТЬ МІЛЬЙОНИ КОРИСТУВАЧІВ

  • 100,000+ учасників спільноти
  • 1,000,000+ активних користувачів на місяць
  • 3,000,000 відвідувачів на місяць
  • 50,000,000 користувачів партнерських агрегаторів і гаманців, таких як CoinMarketCap

Інтерфейс багатомовного веб-сайту, що підтримує 41 мову. Маркетингова і громадська підтримка на 8 основних мовах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...