Реклама

🪘 Українська музична премія Aprize Music Awards оголосила переможців — хто забрав головний приз

Премію заснувала онлайн-радіостанція «Аристократи».
Čytaty latynkoju
🪘 Українська музична премія Aprize Music Awards оголосила переможців — хто забрав головний приз
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🪘 Українська музична премія Aprize Music Awards оголосила переможців — хто забрав головний приз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Премію заснувала онлайн-радіостанція «Аристократи».

26 лютого відбулась традиційна церемонія нагородження премії Aprize Music Awards. На сцені камерної вечірки за підтримки Tic Tac виступили такі гурти та артисти як Our Atlantic, Sivash (DJBuro), Ragapop та Polygrim.

Зазвичай, премія має лише одну номінацію, однак  цього разу учасники шорт-листа змагались не тільки за звання «Найкращий реліз року», а й розраховували на перемогу у новій номінації – Aprize One to Watch.

Гран-прі

Головний приз премії присудили гурту DakhaBrakha за їхній шостий альбом Alambari, що вийшов 27 березня 2020 року. Платівка складається з дев’яти треків, її записували протягом двох тижнів у Бразилії. Саме на честь бразильського муніципалітету Аламбарі і був названий альбом.

Aprize One to Watch

Ініціатива створити нову номінацію виникла між редакціями Радіо Аристократи та онлайн-медіа СЛУХ, з метою допомоги розвитку молодих артистів. Переможець номінації отримає промо-підтримку на 2021 рік від обох редакцій.

У цій номінації переміг львівський виконавець паліндром (колишній репер Степан Бурба, учасник гурту Глава 94) з платівкою «Стіни мають вуха».

Як обирали переможців

Редакція премії зібрала і прослухала понад 600 нових релізів – LP & EP. Лише 50 з них увійшли у лонглист. Шляхом голосування аудиторії було створено шортлист – до нього увійшли 10 альбомів. З них міжнародне журі з США, Польщі, України, Норвегії та Швеції обрали один альбом – саме він отримав Aprize 2020.

Статуетку, що отримав переможець, створив відомий український художник – Максим Мірнов, володар першого в історії України міжнародного гран-прі за найкращий продуктовий дизайн в Японії.

Читайте також про те, що Нетфлікс створить фільм для поціновувачів важкої музики?? Netflix створить комедійний фільм про поціновувачів важкої музики.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...