Реклама

🤪 Ілон Маск випадково збільшив акції однієї компанії на 1100%

Це не перший раз в історії, коли інвестори плутали назви компаній.
Čytaty latynkoju
🤪 Ілон Маск випадково збільшив акції однієї компанії на 1100%
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤪 Ілон Маск випадково збільшив акції однієї компанії на 1100%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це не перший раз в історії, коли інвестори плутали назви компаній.

Що там знов утнув Ілон Маск

Голова компанії Tesla, засновник сервісу PayPal та SpaceX, підприємець, винахідник та мільярдер Ілон Маск став найбагатшою людиною у світі — наразі його статки сягають $195 мільярдів. Однак попри таке серйозне звання він також відомий завдяки своєму Twitter, який часом стає джерелом для нових мемів.

Нещодавно Ілон Маск порадив своїм підписникам користуватись месенджером Signal. Багато інвесторів вирішили придбати акції сервісу, однак вони переплутали його з маловідомою компанією Signal Advance, акції якої врешті зросли на 1 100%.

Читайте також: 🚀 HBO зніме міні-серіал про компанію Ілона Маска SpaceX

Signal Advance була заснована в 1992 році в Техасі. Спочатку компанія називалась Biodyne і надавала послуги медичним та юридичним працівникам. Пізніше назву змінили на Signal Advance.

Станом на березень 2019 року Signal Advance навіть не мала штатних співробітників, крім генерального директора Кріса Хаймела. 7 січня акції компанії виросли на 527%, а 8 січня — ще на 91%. Вартість однієї акції збільшилася з 60 центів до $7,19, а ринкова капіталізація Signal Advance тепер становить $660 млн у порівнянні з $55 млн двома днями раніше.

Тим часом месенджер Signal отримав таку велику кількість нових користувачів, що деякий час були технічні проблеми й навіть було неможливо зареєструватись.

Це не перший раз в історії, коли інвестори плутали назви компаній.

Історія з Zoom

Під час карантину багато людей по всьому світу почали працювати вдома. Звичні бізнес-мітинги замінили відеоконференції за допомогою сервісу Zoom, що є наразі особливо популярним. Багато інвесторів вирішили, що це вдалий час, аби виділити гроші на розвиток компанії. Вони інвестували у компанію Zoom Technologies, що немає нічого спільного з сервісом для відеодзвінків. Оригінальна назва компанії була Zoom Video Communications.

Врешті вартість акцій Zoom Technologies піднялась до $5,5, тобто майже на 47 000%, а загальна капіталізація компанії досягла $8 мільйонів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...