Реклама

📈 Альткоїн Stellar очікує зростання на 45%

Довгий час токен штучно тримали у червоній лінії, аби у нього був великий стрибок вгору.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Альткоїн Stellar очікує зростання на 45%
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Альткоїн Stellar очікує зростання на 45%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Довгий час токен штучно тримали у червоній лінії, аби у нього був великий стрибок вгору.

Альткоїн Stellar

Першою криптовалютою у світі став біткоїн. Його заснували у 2008 році й довгий час він залишався єдиним прикладом цифрових активів у своєму роді.

Однак з часом користувачі вирішили створити свої власні приклади криптовалют — альткоїни. Альткоїнами заведено вважати будь-які токени, зроблені не на базі біткоїна.

Перші альткоїни з’явились у 2011 році. Люди хотіли покращити технологію біткоїна та загалом процес видобування криптовалюти. Наразі є понад дві тисячі різноманітних альткоїнів, одним з яких і є Stellar.

Stellar — це єдиний цифровий актив на рику криптовалют, що входить до рейтингу 20 найпопулярніших токенів та має двозначний прибуток. Довгий час альткоїн мав негативний показник, однак це може лишень означати, що вже скоро його вартість піде вгору.

Читайте також: 📃 Смарт контракт: розумний код рулить

Багато фахівців очікують, що через Stellar можна буде отримати дохід. Нещодавно один з найстарших німецьких банків Bankhaus von der Heydt запустив свій стейблкоїн на базі блокчейну Stellar, що своєю чергою й привернуло увагу багатьох інвесторів. Як зазначив керівник банку, такий вибір обумовлений тим, що ця мережа є легкою для випуску активів.

Довгий час токен штучно тримали у червоній лінії, аби у нього був великий стрибок вгору. Очікується, що вже скоро бича свіча Stellar досягне до $0,2З45 — тобто, збільшиться на 45%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...