Реклама

📈 Salesforce планує придбати Slack — акції месенджера виросли на 40%

Наразі ринкова капіталізація Slack становить приблизно $23 мільярди.
Čytaty latynkoju
📈 Salesforce планує придбати Slack — акції месенджера виросли на 40%
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 Salesforce планує придбати Slack — акції месенджера виросли на 40%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі ринкова капіталізація Slack становить приблизно $23 мільярди.

Акції Slack та Salesforce

Згідно з повідомленням джерел видання The Wall Street Journal, один з найбільших американських розробників програмного забезпечення Salesforce планує придбати Slack. Компанія планує розвивати сегмент офісних комунікацій тому корпоративний месенджер стане важливою частиною стратегії Salesforce.

Наразі ще не повідомили суму угоди, однак вже відомо, що компанія планує заплатити за месенджер готівкою, а не частиною своїх акцій — капіталізація Salesforce становить $224 мільярди.

Через цю новину акції Slack виросли до 40% — загальна вартість компанії збільшилась до $20 мільярдів. Точний результат угоди планують оголосити до 9 грудня — це дата надання звіту про квартальний прибуток месенджера.

Під час пандемії COVID-19 різко зріс попит на віддалену роботу та спеціалізовані месенджери. За даними аналітичної платформи Sensor Tower лишень цього року застосунок Slack встановили більш ніж 12,6 мільйона разів, що приблизно на 50% більше, ніж за цей же період минулого року.

Раніше Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів? Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів, щоби побороти Microsoft Teams, щоби побороти Microsoft Teams.

Читайте також: 🤳 У Slack додають сторіз — де їх ще немає?

Співпраця Amazon та Slack

Slack узгодив умови багаторічної співпраці з Amazon. Згідно з домовленостями, Slack інтегрує сервіси відео- та аудіодзвінків платформи Amazon Chime до месенджера.

Відтак, це дозволить покращити якість сервісів Slack, а також додати нові функції — шейринґ екрану та конференції на велику кількість людей.

Месенджер вже давно використовував сервіси Amazon для своєї роботи. У планах Slack використовувати й інші послуги онлайн-гіганту — хмарні сервіси, машинне навчання, систему безпеки, зберігання інформації та обчислення. Також, згідно з угодою, співробітники Amazon перейдуть на Slack для внутрішньокорпоративної комунікації. Щоправда, ще точно невідомо, як саме компанія планує перевести 840 тисяч своїх працівників на єдину платформу.

Раніше месенджер вже підписав угоду щодо співпраці з IBM, і більш ніж 350 тисяч працівників компанії також перейшли на використання Slack.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...