Реклама

Чому Xiaomi AirDots мають найвищий показник продажів серед навушників на українському ринку?

Навушники китайської компанії Xiaomi користуються особливою популярністю серед українців, оскільки вони пропонують гідну якість за адекватною ціною.
Čytaty latynkoju
Чому Xiaomi AirDots мають найвищий показник продажів серед навушників на українському ринку?
  1. Головна
  2. Техно
  3. Чому Xiaomi AirDots мають найвищий показник продажів серед навушників на українському ринку?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Навушники китайської компанії Xiaomi користуються особливою популярністю серед українців, оскільки вони пропонують гідну якість за адекватною ціною.

Протягом останніх двох років на піку популярності компактні навушники Сяомі Аірдотс, докладніше ознайомитися з ними можна на сторінці https://stylus.ua/xiaomi-redmi-airdots-black-twsej04ls-p519869c102.html. Дані навушники можна використовувати зі смартфоном і плеєром. Чому саме вони так популярні серед українців? Розповідає інтернет-магазин «Stylus».

Без проводів

Мініатюрні навушники-крапельки мають бездротову конструкцію, при цьому вони надійно фіксуються в вушній раковині і не випадають навіть під час активних тренувань. З’єднання зі смартфоном здійснюється за допомогою бездротового інтерфейсу Bluetooth 5.0. Навушники автоматично підключаються до джерела звуку, головне – просто дістати їх з чохла. Бездротова конструкція дозволяє забути про поломки гарнітури із-зі тріснутого кабелю, а значить AirDots прослужать довше.

Безкомпромісне звучання

Завдяки модулю Bluetooth версії 5.0 гарантовано безперебійне з’єднання без спотворень і перешкод в радіусі 10 метрів. 7,2-мм динамік вражає потужними басами і деталізованим звучанням. Слухач зможе насолодитися всіма фарбами середніх і високих частот. Навіть досвідчені аудіофіли будуть в захваті від якості звуку, а технологія шумозаглушення DSP приглушує зовнішні шуми, які можуть перешкодити комфортному прослуховування улюблених треків.

Максимальний комфорт

Силіконові амбушюри надійно «сидять» у вушній раковині, що не натирають шкіру і не провокують роздратування. Виробник передбачив три розміри силіконових накладок в комплекті, щоб користувач зміг підібрати ті, які сидять в вушному каналі зручніше інших. Важать навушники 4,2 грама – ви не відчуєте їх навіть через години прослуховування музики. Крім цього, виробник передбачив зручне управління дотиком: регулюйте гучність, відповідайте на дзвінки, перемикайте композиції.

Неймовірна автономність

AirDots працюють від акумулятора ємністю 40 мАг, який на одному заряді дає 4-годинний запас енергії. Зарядний кейс забезпечить додатково 2,5 заряду навушників, в результаті отримуємо близько 12-15 годин програвання музики. Підтримується швидка зарядка, тому ви можете покласти навушники в чохол на 10-15 хвилин, щоб продовжити прослуховування улюблених композицій.

Замовити Xiaomi AirDots по самій вигідною ціною можна на сайті інтернет-магазину stylus.ua.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...