Реклама

🖥 Xiaomi показала комп’ютер розміром з кубик Рубіка

Також буде комп'ютер у колаборації разом з Marvel.
Čytaty latynkoju
🖥 Xiaomi показала комп’ютер розміром з кубик Рубіка
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🖥 Xiaomi показала комп’ютер розміром з кубик Рубіка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також буде комп'ютер у колаборації разом з Marvel.

Мінікомп’ютер від Xiaomi

Китайська компанія Xiaomi презентувала Ningmei Rubik’s Cube Mini Computer — комп’ютер, який має форму кубика Рубіка й можна носити у кишені. Він має металевий корпус та працює на базі платформи Intel J4125 з максимальною частотою 2,7 ГГц.

Існує дві версії комп’ютера в залежності від оперативної пам’яті:

  • На 6 ГБ з об’ємом пам’яті SSD на 128 ГБ
  • На 8 ГБ з об’ємом пам’яті SSD на 256 ГБ

Пристрій має чотирьохядерний процесор з вбудованим графічним прискорювачем Intel UHD600. Розмір кишенькового комп’ютера складає 62 x 62 x 42 мм, а вага — 145 грамів. Також є система охолодження гаджету, як і в ноутбуках.

Ningmei Rubik’s Cube Mini Computer має один порт HDMI, два USB 3.0 і один USB-Type C для зарядки. Окрім того, спереду є слот для micro-SD карт. Пристрій підтримує Bluetooth і дводіапазонний Wi-Fi на 2,4 та 5 ГГц.

Також можна побачити комп’ютер у колаборації з Marvel. Пристрій стилізовано під одного з персонажів коміксів — «Залізну людину». Комп’ютер має червоний та золотий кольори, як і у супергероя. А з одного боку можна побачити напис I AM IRON MAN (укр. «Я Залізна людина»).

Читайте також: 🔌 Rozetka запускає власну марку техніки RZTK

Очікується, що базова версія пристрою коштуватиме $149 (приблизно 4 250₴), а версія з більшою кількістю пам’яті — $186 (~5 350₴).

Редакція Na chasi звернулась до офіційних представників Xiaomi в Україні за подробицями. У компанії повідомили, що даний товар не був представлений для глобального ринку і поки що, не очікується. У продажу тільки на азіатському ринку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...