Реклама

🦁 Кількість користувачів браузера Brave зросла до 20 млн щомісяця

З травня кількість активних користувачів браузера зросла на п'ять мільйонів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🦁 Кількість користувачів браузера Brave зросла до 20 млн щомісяця
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🦁 Кількість користувачів браузера Brave зросла до 20 млн щомісяця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З травня кількість активних користувачів браузера зросла на п'ять мільйонів.

Про браузер

Brave Browser — це безкоштовний браузер з відкритим вихідним кодом від Brave Software Inc., випущений у 2016 році та заснований на веб-браузері Chromium, на якому заснований Chrome від Google. Brave був розроблений творцем JavaScript і співзасновником проєкту Mozilla Бренданом Ейхом (Brendan Eich), відповідальним за сьогоднішній Firefox.

Його основна мета — захистити конфіденційність користувачів шляхом видалення трекерів на веб-сайтах, включаючи рекламні оголошення. За перегляд останніх користувачі отримають винагороду у якості токенів BAT. Завантажити браузер можна за посиланням.

Brave

Цього місяця компанія також зафіксувала підвищення популярності Brave Ads. Кількість рекламних кампаній у браузері зросла з 400 у жовтні 2019 року до 1 530 у травні 2020 року.

Читайте також: 🤑 У Канаді на Хелловін дітям безкоштовно роздавали біткоїни

Популярність

З моменту запуску кількість користувачів браузера активно зростає. У листопаді 2019 року Brave повідомив про понад 10 мільйонів активних користувачів щомісяця, а у березні 2020 року кількість збільшилася вже до 13,5 млн користувачів. У травні цього року показник досяг 15 млн — однак на цьому попит на браузер не зупинився.

Цього місяця кількість активних користувачів сервісу зросла до 20 мільйонів на місяць, а кількість щоденних користувачів — 7 мільйонів.

У порівнянні з минулим роком цей показник збільшився у 2,3 рази — у 2019 кількість користувачів становила 8,7 на місяць й 3 мільйони на день.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...