Реклама

✍🏻 Workspace: Google об’єднує Gmail, Meet, Docs та інші сервіси на одній платформі

Платформа може скласти конкуренцію для Microsoft Teams.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
✍🏻 Workspace: Google об’єднує Gmail, Meet, Docs та інші сервіси на одній платформі
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✍🏻 Workspace: Google об’єднує Gmail, Meet, Docs та інші сервіси на одній платформі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Платформа може скласти конкуренцію для Microsoft Teams.

Workspace від Google

Google проводить ребрендинг G Suite та перетворює його на нову платформу — Workspace. Платформа матиме доступ до всіх сервісів компанії — пошта Gmail, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Meet та інші програми від Google.

Як повідомляють у блозі компанії, інтеграція усіх сервісів в одному місці дозволить працювати значно ефективніше, оскільки не буде потреби в тому, аби перемикатись між сторінками та витрачати час на пошук необхідного застосунку.

Окрім того, переглядати файли можна буде безпосередньо в Workspace. Також можна буде залишати згадування користувачів у документах та залишати спільні замітки. Можна залишити згадування користувача через «@» та обрати, як саме ви хочете зв’язатись — через чат, електронну пошту чи відео.

До того ж завдяки функції «картинка в картинці» можна разом з кимось переглядати файли чи документи під час відеодзвінку.

Окрім ребрендингу, Google також додав новий пакетний план — бізнес. Бізнес-план коштуватиме $12, що робить його дешевшим за корпоративний ($25), однак дорожчим за персональний ($6).

Workspace вже доступний для всіх користувачів сервісу, а загальний доступ до платформи планують надати вже найближчим часом.

Також ми вже раніше писали? Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів, щоби побороти Microsoft Teams, як Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів, щоби побороти Microsoft Teams.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...