Реклама

👨🏼‍💻 Культурний Проект запустив власний журнал — нове медіа

Також цього року Культурному Проекту виповнилося 11 років, з цієї нагоди компанія запустила новий сайт для дистанційного навчання та онлайн-медіа.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Культурний Проект запустив власний журнал — нове медіа
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👨🏼‍💻 Культурний Проект запустив власний журнал — нове медіа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також цього року Культурному Проекту виповнилося 11 років, з цієї нагоди компанія запустила новий сайт для дистанційного навчання та онлайн-медіа.

Культурний Проект та нове медіа

Як передають в організації, потреба у створенні нового сайту виникла з введенням карантину. Запити на онлайн-освіту різко зросли і виникла необхідність розширити можливість дистанційної освіти для слухачів поза межами Києва та за кордоном.

Нова концепція сайту являє собою єдину освітню платформу, що поєднує офлайн-курси і дистанційне навчання у різних онлайн-форматах — вебінари, відеокурси та відеолекції. А також такі напрями діяльності як корпоративне навчання та культурний туризм.

Читайте також: 🤑 Google планує платити видавцям за новинний контент

Ідея ж власного онлайн-медіа виникла із зацікавлення слухачів отримувати додатковий контент окрім лекцій та курсів, а для організації — ділитися експертизою та наробками. Медіа досліджуватиме потенціал культур та мистецтв для особистісного розвитку.

Головною редакторкою Журналу стала Марія Хрущак — арткритикиня та кураторка проєктів сучасного мистецтва, яка раніше працювала шеф-редакторкою київського сітігайду «Афіша», журналу «Українська культура» та онлайн-видання «Телекритика».

У полі нашого зору будуть експерти із різних галузей гуманітарних знань, представники творчих професій та лідери думок, які для нас є прикладом «особистостей work-in-progress». Ми аналізуватимемо нові феномени та явища в культурі та відкриватимемо нові імена. Також будемо висвітлювати новини культури, які говорять про нові тренди, які змінюють світ і нас із вами, які допомагають нам розуміти, куди ми рухаємось і що на нас чекає завтра.

Марія Хрущак, Головна редакторка

Писатимуть про розвиток неформальної освіти як процесу набуття нових знань впродовж усього життя. Про все, що є важливим, актуальним і цікавим — вихід нових книжок, культурні події в Україні та світі, відкриття та інновації у сфері освіти. Зараз у журналі вже опубліковані два великих інтерв’ю — з філософом, письменником та лектором Тарасом Лютим та професоркою культурології Ларисою Осадчою.

Також ми вже раніше писали?? Дослідження: які книги найчастіше фотографують для Instagram, які книги найчастіше фотографують для Instagram.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...