Реклама

🤝 Біржа Binance надала допомогу українським лікарням у боротьбі з COVID-19

Біржа надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤝 Біржа Binance надала допомогу українським лікарням у боротьбі з COVID-19
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤝 Біржа Binance надала допомогу українським лікарням у боротьбі з COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Біржа надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні.

Допомога Binance у боротьбі з COVID-19

Binance Charity Foundation, благодійний фонд криптовалютної біржі Binance, передав українським медикам засоби індивідуального захисту. Допомогу від фонду біржі отримали чотири українські лікарні:

  • Київська міська лікарня №4
  • Київська міська лікарня №5
  • Білоцерківська міська лікарня №2
  • Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України

Організація закурила та передала більш ніж 10 тисяч захисних комбінезонів, 6 тисяч медичних масок та стільки ж медичних респіраторів.

?s=21

Як зазначила очільниця Binance Charity Хелен Хай, біржа вже надала допомогу лікарням у 24 країнах світу. Загалом медичні установи отримали понад 1,5 мільйонів одиниць засобів індивідуального захисту. Благодійна акція була проведена за підтримки Rotary Kyiv International.

Ми хотіли б подякувати Binance за підтримку медичного персоналу в Україні. Це дійсно відчутна допомога системі охорони здоров'я, а також величезний внесок в боротьбу з епідемією в Україні. Наша спільна ініціатива — реальний спосіб підтримати справжніх героїв нашого часу — медичних працівників.

Оксана Тюпа, Очільниця громадської організації Rotary Kyiv International

Окрім того, нещодавно біржа повідомила про співпрацю у сфері впровадження криптовалют в Україні з Міністерством цифрової трансформації.

Читайте також: 💰 Як не стати жертвою шахраїв, обмінюючи криптовалюти

Binance в Україні

Binance і Міністерство цифровий трансформації України підписали меморандум про спільну співпрацю щодо формування позиції у встановленні потенційного правового статусу віртуальних активів і валют в країні.

В рамках угоди про співпрацю Міністерство цифрової трансформації України і Binance створять робочу групу для розробки стратегії впровадження блокчейну і створення нових віртуальних активів і ринку віртуальних валют в Україні.

Як зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, така угода дозволить значно пришвидшити урегулювання криптовалютного ринку в країні.

Підписавши меморандум з Binance, ми відкриваємо Україну для однієї з найбільших криптовалютних бірж у світі і дозволяємо Binance легально почати тут свій бізнес. Завдяки цьому кроку, як українські, так і світові криптовалютні компанії зможуть працювати в Україні відкрито і прозоро (...). Міністерство має намір створити комфортне, конкурентне середовище для криптоіндустріі в Україні

Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації України

Скористатись послугами біржі можна за посиланням.

Також ми вже раніше писали? Unicef використовуватиме криптовалюту для благодійності та боротьби з COVID-19, як Unicef використовуватиме криптовалюту для благодійності та боротьби з COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...