Реклама

😎 аlyona аlyona випустила новий кліп на пісню «Тихо діти сплять»

«Бережіть природу та будьте свідомими. Все ще можна врятувати» — головний меседж нового треку від аlyona аlyona.
Čytaty latynkoju
😎 аlyona аlyona випустила новий кліп на пісню «Тихо діти сплять»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😎 аlyona аlyona випустила новий кліп на пісню «Тихо діти сплять»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Бережіть природу та будьте свідомими. Все ще можна врятувати» — головний меседж нового треку від аlyona аlyona.

Новий кліп аlyona аlyona

«Тихо діти сплять» — це пісня з майбутнього альбому виконавиці, який записали на початку цього року на Балі. Також на острові проводили зйомки кліпу, оскільки він входить в 10-ку найбільш екологічно забруднених місць планети.

У своєму новому відео аlyona аlyona закликає людей терміново діяти, міняти відношення до навколишнього середовища та не ігнорувати те, що відбувається, «доки цей світ ще не зник».

Не важливо, де ти живеш, який в тебе колір шкіри чи розріз очей, якою мовою ти розмовляєш і в кого ти віриш. Важливо те, що кожен чоловік і жінка можуть залишити для наступних поколінь, який показати приклад, що можуть зробити саме зараз, поки діти сплять.

аlyona аlyona, Реперка

Режисер кліпу Антон Штука зазначає, що за допомогою певних метафор та образів відео намагається звернути увагу глядачів на актуальні проблеми, які набагато реальніші, ніж нам здається:

У кліпі діти і дорослі міняються ролями. Діти як втілення чистоти, відкритості та усвідомленості, а дорослі як образ сліпоти, втоми і зашореності.

Антон Штука, Режисер кліпу

Також ми вже раніше писали? Alina Pash випустила новий кліп — N.U.M. (Nobody understand me), як Alina Pash випустила новий кліп — N.U.M. (Nobody understand me).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...