Реклама

💡 YASNO запроваджує новий формат оплати за електроенергію для зручності клієнтів

Кияни зможуть сплачувати за очікуване споживання електроенергії у поточному місяці.
Čytaty latynkoju
💡 YASNO запроваджує новий формат оплати за електроенергію для зручності клієнтів
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💡 YASNO запроваджує новий формат оплати за електроенергію для зручності клієнтів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кияни зможуть сплачувати за очікуване споживання електроенергії у поточному місяці.

У липні кияни отримають рахунки з сумами до сплати за фактично спожиту електроенергію та за очікуване споживання у поточному місяці. Такий формат дозволяє клієнтам планувати витрати на електроенергію, сплачувати за світло на час відпустки або відрядження, та не витрачати час на розрахунки щомісяця.

❓ Який формат?

Отже, у рахунку за червень, який кияни отримають у липні, будуть зазначені суми:

  • До сплати за фактичне споживання — за спожиту електроенергію у червні;
  • Очікуване споживання у поточному місяці — сума для кожного клієнта визначається індивідуально і залежить від об’єму споживання в минулому місяці. Якщо у червні родина використала 120 кВт-год, плановий платіж на липень буде розраховано на той самий об’єм;
  • Рекомендовано до сплати — плюсується сума за фактичне споживання та очікуване. Але кожен клієнт сам обирає, за якою із запропонованих сум здійснювати розрахунок.

? Де можна сплатити?

Сплатити за фактично спожиту електроенергію та здійснити платіж за очікуване споживання також можна і в Особистому кабінеті.

«Рекомендовані платежі — це звична практика у багатьох європейських країнах. Переваги таких платежів уже змогли оцінити клієнти YASNO у Дніпропетровській та Донецькій областях. У липні такі рахунки за електроенергію отримають усі приватні клієнти у столиці. Сплачувати лише за фактично спожиті кіловат-години або також і за очікуване споживання – це вибір кожного. Якщо внесений платіж виявиться більшим, ніж ви спожили по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата», — запевнив директор YASNO в Києві Віктор Мельников.

? Про компанію

YASNO — постачальник електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Компанія прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на електроенергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту.

Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Читайте також про те, як глобальні виклики та загрози♻️ Як глобальні виклики та загрози створюють інновації в Україні створюють інновації в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...