Реклама

⏰ У Twitter додали можливість робити твіти «за розкладом»

Тепер можна зробити план своїх дописів хоч на рік вперед.
Čytaty latynkoju
⏰ У Twitter додали можливість робити твіти «за розкладом»
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⏰ У Twitter додали можливість робити твіти «за розкладом»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер можна зробити план своїх дописів хоч на рік вперед.

Нова функція в Twitter

У Twitter повідомили, що тепер користувачі соцмережі можуть планувати наперед, коли саме публікувати свої дописи. Наразі скористуватись цією функцією можна лише у веб-версії, проте у компанії обіцяють додати таку можливість для смартфонів вже найближчим часом.

Аби обрати дату та час, коли саме ви хочете опублікувати свій твіт, просто зробіть допис та натисніть іконку у вигляді маленького календарика та годинника. Потім оберіть, коли треба опублікувати ваш допис. Потім він буде опублікований у зазначений час без вашого втручання.

Читайте також: ✋🏻 У Twitter дозволять обмежувати відповіді на твіти — перші тести

Це може бути дуже зручним, якщо ви хочете зробити цілу серію твітів або якщо вам щось треба опублікувати саме тоді, коли у вас не буде інтернету.

Також у компанії оголосили, що тепер користувачі можуть зберігати свої твіти до чернетки прямо у веб-версії. Проте, усі збережені дописи не будуть синхронізуватись з вашою чернеткою у застосунках, вони будуть доступні лише на сайті.

Також ми вже раніше писали??‍? YouTube отримав нову функцію — відео з «розділами», як YouTube отримав нову функцію — відео з «розділами».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...