Реклама

🎶 Facebook випустить свою власну музичну версію TikTok — Collab

Застосунок дозволить робити свої власні пісні та ремікси.
Čytaty latynkoju
🎶 Facebook випустить свою власну музичну версію TikTok — Collab
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎶 Facebook випустить свою власну музичну версію TikTok — Collab
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Застосунок дозволить робити свої власні пісні та ремікси.

Collab від Facebook

Експериментальний підрозділ Facebook оголосив про вихід нового застосунку, що дозволить робити свої музичні відео — Collab. У мережі вже зазначають, що це може стати повноцінним конкурентом для TikTok.

З програмою користувачі зможуть робити короткоформатні відеоролики, де вони грають на музичних інструментах або співають різноманітні пісні. Також застосунок дозволяє робити певні колаборації з іншими користувачами, поєднуючи свої можливості для спільного відео.

Наприклад, ви можете грати на гітарі, ваш знайомий на барабанах, а хтось інший співає у цей час — ви отримаєте свою власну інтерпретацію пісні.

Читайте також: 🇺🇦 Є різниця! Чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції)

Також можна буде брати частини для відео серед вже готових матеріалів інших користувачів. Просто поєднайте чийсь гітарний риф зі своєю партією і ви отримаєте цілком нову пісню.

До того ж ви завжди зможете поділитись своїм відео на інших платформах — Instagram або TikTok. Проте спочатку треба буде завантажити відео до Collab, звідки вже можна ділитись роликом. Також у Facebook повідомляють, що можливо додадуть функцію збереження відео без завантаження його на саму платформу.

Наразі програма доступна лише у бета-версії для мешканців Канади та Америки, коли саме можна очікувати на повноцінний вихід застосунку — невідомо.

Також ми вже раніше писали? Facebook придбав сервіс Giphy — його інтегрують в Instagram, як Facebook придбав сервіс Giphy — його інтегрують в Instagram.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...