Реклама

💸 Біржа Binance придбала CoinMarketCap

Компанія підтвердила придбання аналітичного сервісу для криптовалют CoinMarketCap.
Čytaty latynkoju
💸 Біржа Binance придбала CoinMarketCap
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Біржа Binance придбала CoinMarketCap
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія підтвердила придбання аналітичного сервісу для криптовалют CoinMarketCap.

Binance та CoinMarketCap

Binance, одна з найбільших фінансових бірж для криптовалют, придбала сервіс для аналізу криптовалют CoinMarketCap.

Перемовини про придбання біржею розпочались з листопада минулого року, точна сума вартості придбання — невідома, але деякі джерела зазначають, що вона складає понад $300 мільйонів.

У блозі Binance йдеться, що за умовами угоди, засновник CoinMarketCap Брендон Чез покине пост CEO, але залишиться в ролі радника. Тимчасовим гендиректором сервісу стане директорка по стратегії Керілін Чан.

Я вважаю, що з усіх команд, які могли придбати CoinMarketCap, Binance — це один із найкращих варіантів. Вони — команда, яка неодноразово показувала, що дбає про своїх користувачів і зробить для них найкраще, навіть у найскладніші часи. Цей дух і надалі буде основою філософії CoinMarketCap

Брендон Чез, Засновник CoinMarketCap

Голова Binance, Чанпен Чжао, зазначає, що корпоративна культура CoinMarketCap має багато спільного із цінностями його компанії, тому він упевнений, що придбання сервісу для аналізу ринку сприятиме загальному розвитку індустрії.

Наразі відомо, що у планах біржі змінити модель бізнесу CoinMarketCap, вони хочуть відмовитись від реклами на користь щомісячних платежів від бірж.

Також ми раніше писали? Біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна, як біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...