Реклама

🎶 Слухайте новий альбом DakhaBrakha — «Аламбарі»

«Аламбарі» —  це вже сьомий лонґплей від українського фолк-гурту DakhaBrakha. Всього у новому альбомі 9 нових пісень.
Čytaty latynkoju
🎶 Слухайте новий альбом DakhaBrakha — «Аламбарі»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎶 Слухайте новий альбом DakhaBrakha — «Аламбарі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Аламбарі» —  це вже сьомий лонґплей від українського фолк-гурту DakhaBrakha. Всього у новому альбомі 9 нових пісень.

Новий альбом DakhaBrakha

Як повідомляє гурт, прем’єра альбому раніше планувалась у «бiльш звичнiй та спокiйнiй атмосферi», проте навіть попри карантин, гурт вирішив не відкладати реліз альбому.

Ознайомитись з новим альбомом можна на iTunes, Bandcamp та Play Music.

У мандрах матеріалом попереднього альбому «Шлях» нам вдалося заїхати в Київську, Вінницьку, Полтавську, Житомирську, Рівненську, Луганську області, Крим… Але наша країна така величезна, що всю її одним махом не об’їдеш. Більше того, якщо не обмежуватися лише її кордонами, пам’ятаємо про Австралію, Нову Зеландію, Францію, Америку, Бразилію та ще десятки інших, менш відомих країн. Alambari – наша бразильска зупинка на цьому маршрутi. I, хоча в цьому матерiалi немає суто бразильскої автентики, хтозна як територія та мiсцевiсть вплинули на нас пiд час запису

Гурт DakhaBrakha

Аламбарі — це невелике містечко у Бразилії, неподалік від Сан-Паулу.

Деякі з пісень нового альбому гурт виконував? DakhaBrakha виступили на радіо KEXP в Америці раніше на виступі у радіо KEXP в Америці.

Радіо KEXP

KEXP — це громадська радіостанція, заснована в Сіетлі. Вона спеціалізується на інді та альтернативній музиці. Часто дебютні виступи на цьому радіо для багатьох виконавців стають першим кроком до всесвітньої слави. Серед гостей KEXP — Aurora, Of Monsters and Men, Arctic Monkeys, alt-J та багато інших нині відомих гуртів та виконавців.

Це був третій раз, коли DakhaBrakha виступає на цьому радіо. Раніше гурт давав концерти на KEXP у 2015 та 2017 роках. На Цьому виступі гурт виконав дві пісні з нового альбому — «Ладо» та «Хима».

Раніше DakhaBrakha також грала на телеканалі BBC та найбільшій американській радіостанції NPR (National Public Radio).

Також раніше ми писалиВідео дня: пісня та кліп DakhaBrakha до фільму «Вулкан», як гурт DakhaBrakha записав пісню та кліп до фільму «Вулкан».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...