Реклама

💐 Що подарувати на 8 березня дівчині: подарунки сучасній жінці

Міжнародний жіночий день — це символ боротьби жінок за свої права, а не один день у році, коли матері або коханій варто подарувати квіти. Водночас у нашому житті, сповненому подій та буденних турбот, це прекрасна можливість зупинитися на мить та нагадати близькій людині, як ви її любите та, головне, цінуєте.
Čytaty latynkoju
💐 Що подарувати на 8 березня дівчині: подарунки сучасній жінці
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 💐 Що подарувати на 8 березня дівчині: подарунки сучасній жінці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міжнародний жіночий день — це символ боротьби жінок за свої права, а не один день у році, коли матері або коханій варто подарувати квіти. Водночас у нашому житті, сповненому подій та буденних турбот, це прекрасна можливість зупинитися на мить та нагадати близькій людині, як ви її любите та, головне, цінуєте.

Ми зібрали кілька оригінальних ідей — які подарунки можна зробити сучасній дівчині на 8 березня, які підкреслять її важливу роль у суспільстві.

Годинник

Жіночий годинник, інкрустований діамантами — це по-справжньому крутий та серйозний подарунок на 8 березня. Він може бути абсолютно самостійним аксесуаром, який завершить будь-який образ, або ж навпаки, сфокусує увагу саме на вашому зап’ясті.

Швейцарські Balmain, Certina, Louis Erard чи японські Seiko — кожна з моделей має елегантний дизайн та власний шарм та стане чудовим подарунком на 8 березня. Годинник з діамантами обов’язково має сертифікат, який підтверджує, чи оригінальні камені на ньому. Також з нього можна дізнатись кількість діамантів, вагу в каратах, колір та тип огранки.

Абонемент у спортклуб

Сучасна жінка живе у надшвидкому ритмі, у якому потрібно виділити час на роботу, сім’ю, друзів, дім та ще не забути про себе. Якраз щільний графік — одна з найпоширеніших відмовок, щоб не піти у спортклуб та не займатися спортом.

Тому радимо подарувати на 8 березня абонемент у фітнес-студію для зайнятих людей hiitworks, яка пропонує понад 20 видів тренувань для різних завдань та рівня підготовки. Крім цього, ви можете зібрати індивідуальний пазл для досягнення ваших цілей та встигнути на тренування у будь-який час: зранку, в обід або ввечері.

Тренування в hiitworks тривають 45 хвилин. За короткий час ви отримаєте все, що потрібно тілу, і не витратите ні хвилини даремно. Абонементи у спортзал як подарунки потішать будь-яку сучасну жінку.

Рюкзак

Весна — пора відпусток та подорожей, тож настав час планувати маршрути або бронювати тури для відпочинку. У будь-якій поїздці вам стане у нагоді легкий та зручний рюкзак Eastpak.

Це класна альтернатива для тих, хто не хоче дарувати подарунки, що стоятимуть на полиці та покриватимуться пилом. Для коротких подорожей лоукостом обирайте рюкзаки, а для довгого сімейного відпочинку — валізи з нової весняної колекції.

Подаруйте на 8 березня можливість подорожувати з комфортом: скористайтесь промокодом nachasi8 та отримайте знижку 20% на весь асортимент бренду Eastpak. За допомогою промокодів можна підібрати подарунки не лише дівчині на 8 березня, але й будь-кому з будь-якого приводу.

Ювелірні прикраси

Ханамі — японська традиція милування квітами. Квітуча сакура з її ніжніми квітками уособлює в Японії жіночність і тендітність. Та сакура квітне лише кілька днів, а потім пелюстки опадають.

Прикраси з колекції «Ханамі» від ювелірного дому «Орінго» збережуть ніжну красу квітів назавжди! Прикраси-подарунки виготовлені зі стерлінгового срібла 925 проби та вкриті захисним та декоративним покриттям. А сяючі цирконії від Swarovski ювеліри дбайливо закріплюють вручну. «Орінго» — це більше, ніж ювелірні вироби, це витвори мистецтва, що сповнені значення.

В інтернет-магазині «Орінго» ви зможете обрати срібний подарунок на 8 березня на будь-який смак. До того ж тут є можливість обрати колір каміння чи тип покриття для прикраси на власний розсуд. На всі прикраси ручної роботи діє довічна гарантія. Замовлення від 500 грн доставляються безкоштовно по всій Україні.

Бездротові навушники

Якщо ваша мама, кохана дівчина чи подруга не уявляє свого життя без музики, то подаруйте їм на 8 березня бездротові навушники, які з першої ноти занурять слухача у чари музичного світу та дозволять не заплутатися у проводах під час поїздки у метро чи польоту у літаку.

Навушники — це незамінний гаджет для заняття спортом, перегляду відео та навіть готування їжі, адже будь-який процес стає приємнішим, коли вмикаєш улюблений трек.

На щастя, наразі вибір бездротових навушників доступний на будь-який смак та ціну, тож обрати всім подарунки на 8 березня не буде важким завданням. Тут як очевидне рішення на кшталт Apple AirPods, які чудово працюють і з Android-смартфонами), так і безліч моделей від інших виробників.

Оригінальні подарунки на 8 березня своїми руками

Якщо 8 березня вже близько і вам хочеться зробити оригінальний подарунок дівчині, вихователю, мамі чи будь-якій важливій жінці у своєму житті своїми руками, ось лише кілька ідей, які точно їм сподобаються.

Подарунок у повітряній кульці

Завчасно покладіть у повітряну кульку невеликий презент — годинник, прикрасу чи будь-що інше, що пролізе крізь шийку. Потім надуйте кульку і покладіть у коробочку. Запропонуйте отримувачці презента лопнути кульку, після чого вона отримає приємний подарунок на 8 березня від вас!

Смачний букет

Придбайте корзинку для букета та пакувальний папір і складіть композицію з улюблених смаколиків — це можуть бути як солодощі, так і щось м’ясне або ціле ассорті з ласощів. А всередину можна також додати і більш довготривалий подарунок на 8 березня!

Флораріум

Якщо та, кого ви хочете потішити приємним презентом, полюбляє рослини, цей подарунок на 8 березня точно їй сподобається. Придбайте невеличкий круглий акваріум, насипте туди морської гальки, землі та піску та висадіть кілька сукулентів. Така композиція є невибагливою для середовища і тішитиме око у будь-якому інтер’єрі.

Надихайтеся Pinterest

На сайті Pinterest є безліч оригінальних ідей для подарунків своїми руками на 8 березня та з інших приводів різного рівня складності, які підійдуть будь-кому — коханій дівчині, дружині, вихователю чи вчителю. Оригінальні сувеніри можна зробити і вдома, достатньо лише докласти мінімальних зусиль.

Подарунки на 8 березня вихователю

Ми зібрали топ-3 подарунків вихователю, які сподобаються будь-кому. Вихователі цінують увагу з боку батьків та дітей, тому варто подумати над таким подарунком серйозно і зробити його оригінальним.

Подарунковий сертифікат. Це універсальний подарунок для будь-кого, чиї смаки вам невідомі. Придбайте подарунковий сертифікат до одного з популярних магазинів і вихователь зможе сама обрати, що саме їй потрібно. Щоб персоналізувати такий подарунок, варто додати букет чи оригінальний сувенір — наприклад, зроблений своїми руками.

Портрет на полотні. Замовити якісний портрет сьогодні коштує недорого, особливо, коли зібратися всією групою чи класом. Проте, подбайте про це заздалегідь, адже на малювання потрібен якийсь час.

Квітка в горщику. Рослини завжди оживлюють приміщення, тож будь-якій людині і тим більше вихователю сподобається такий подарунок. Обирайте рослину, яка не залежить надо від середовища, в якому знаходиться, щоб вихователь змогла поставити її у будь-якому приміщенні — в класі, групі чи вдома.

Читайте також 10 простих порад? Більше лайків: 10 простих порад як робити класні фотографії в Інстаграм як робити класні фотографії в Інстаграм.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...